To raczej do działu "zagraniczne"
Jako dziecko bardzo lubiłem tą kreskówkę Nie widziałem jej od tego czasu, pamiętam z niej, tylko wygląd głównego bohatera
Ostatnio zmieniony przez Dan-TuTenCham 2011-06-29, 17:49, w całości zmieniany 1 raz
Bajka fajna, mam jeszcze ze 2 kasety vhs i pare płyt dvd (jestem z przełomu tych technologi). Pamietam, ze zawsze tą bajkę lubiłem jego przeciwnik był zawsze pokazywany od tyłu i głaskał takiego białego kota
Inspektor Gadget to jedna z moich ukochanych bajek z dzieciństwa. Moim marzeniem było zobaczyć to, jak wygląda dr Klaus i w każdym odcinku miałam nadzieję, że go pokażą
Inspektor Gadget to jedna z moich ukochanych bajek z dzieciństwa. Moim marzeniem było zobaczyć to, jak wygląda dr Klaus i w każdym odcinku miałam nadzieję, że go pokażą
Jak chcesz zobaczyć, to masz. Ta twarz pokazana była w jednym odcinku prze dosłownie sekundę.