_________________ "Nie ważnie ile razy upadniesz, ważniejsze ile razy się podniesiesz!"
http://rzut-karny.bloog.pl/ <Sport bez ściemy!
Felieton:"15 lat temu..."
Zapraszam:)
Nie widzieliście, a już oceniacie. Opinie wydaje się po obejrzeniu, a nie przed. Z reklam, które widziałem, to nie zapowiada się ciekawie, ale dopóki nie zobaczę, to nie oceniam.
Zapowiada się żałośnie. Ale skoro takie coś jak "Samo życie" utrzymało się tyle lat na antenie, to może "Hotel 52" też sobie poradzi? W każdym razie to zupełnie nie dla mnie, jednak ktoś te seriale musi przecież oglądać. Może dla fanów tego typu produkcji "Hotel 52" też będzie fajny?
Nie mam zamiaru tego oglądać, bo po prostu nie przepadam za serialami tego typu. Ale z reklam zapowiada się kolejna durna i nudna obyczajówka. Na dodatek piękne wnętrza i eleganccy bohaterowie czyli wszystko zgodne z obecnym wizerunkiem Polsatu, a jak ten wizerunek wpłynął na Kiepskich (czyli, jak ich zniszczył, wszyscy widzą.
_________________ Mam nadzieję, że nigdy nie doczekam 393 odcinka ŚWK.
W ogóle co to będzie za serial? Bo ja niezbyt się orientuję co będzie i kiedy będzie w telewizji. domyślam się po Waszych komentarzach, że to będzie kolejny, nudny, ciągnący się latami, idiotyczny serial, jakich w obecnych czasach telewizja emituje dziesiątki na każdym progragmie.
Niestety ludzie łykają takie bardziewne seriale, więc jest duże prawdopodobieństwo tego, że serial skończy się za jakieś co najmniej trzy lata (to i tak mało w porównaniu np. z Samym życiem lub Pierwzą miłością).
Zapowiada się żałośnie. Ale skoro takie coś jak "Samo życie" utrzymało się tyle lat na antenie, to może "Hotel 52" też sobie poradzi?
Jest zasadnicza różnica między tym serialem (Hotel 52), a "Samym Życiem". Ten drugi to tasiemiec emitowany kilka razy w tygodniu mający ściśle powiązaną fabułę z odcinka na odcinek. Ten pierwszy, to sitcom, na podobnej zasadzie jak "Świat według Kiepskich", tj. w każdym odcinku będzie ukazana konkretna historia bohaterów (gości hotelowych).
Zapowiedziano 13 odcinków (1 seria). Czy będzie więcej, zależy oczywiście od oglądalności. Jeżeli będzie słaby, to chciałbym aby podzielił losy tandetnej szmiry zwanej "Grzeszni i bogaci".
Jeszcze polsat nie wyemitował pierwszego odcinka a wy oceniacie ,że serial jest bardzo słaby,poczekajcie do premiery a póżniej oceniajcie.
Tak to już jest. Niektórzy z forum narzekają, że ktoś zobaczył fragment Kiepskich i już stwierdził, że serial beznadziejny, a sami zachowują się jeszcze gorzej oceniając, nieoglądając.
Zgadzam się. Fala Zbrodni nie została jeszcze zakończona. Są otwarte wątki, nie było odcinka finalnego... Ten serial ma wielu fanów, jest po prostu bardzo dobry. Zamiast tworzyć Hotel 52, mogliby dokończyć to co robili - kontynuować produkcję i emisję Fali Zbrodni.
Oglądam od końcówki 2 serii (oglądałem całą 3). Serial obyczajowy, w którym są stałe wątki, a oprócz tego są ukazywane problemy z życia gości Hotelu 52.
_________________ Usłyszeliśmy dziś nowinę,
że Cyc opuszcza Rodzinę.
Rusza sobie w świat daleki,
hen, za góry, hen, za rzeki.
Rusza sobie w świat nieznany
i kompletnie poje**ny.
Ostatnio zmieniony przez Qba 2011-07-10, 20:33, w całości zmieniany 1 raz