Co myślicie o tej postaci? Co prawda nie pojawiła się w wielu odcinkach, ale myśle że jest fajnym urozmaiceniem serialu W jej role wcieliła się Joanna Kurowska.
Odcinki w których wystąpiła to np. "Bob", "Sylwester bez granic", "Babski wieczór", "Kochaj albo tańcz".
Wkurzała mnie w odcinku Babski wieczór. Tylu dobrych aktorów epizodycznych przewinęło się przez Kiepskich, a akurat ją scenarzyści muszą dawać nie lubię jej, choć np. w takiej Rodzinie Zastępczej+ wg mnie gra całkiem dobrze ;]
Ostatnio zmieniony przez zepi 2009-11-04, 19:16, w całości zmieniany 1 raz
Potwór nie postać;). Aktorka ją odgrywająca strasznie mi się nie podoba, w miarę dobra była chyba tylko w "Graczykach". Grażynka stara się być jakby duszą towarzystwa, a wychodzi jej to tak, że pewnie większość widzów Kiepskich chętnie by jej przyłożyła z kolanka (oczywiście chodzi o fikcyjną postać - Grażynkę). Prezes Kozłowski nieco mnie wkurza (zbyt dużo go?), ale Grażynka to przegięcie.
Najgorsza postać jaka pojawiła się kiedykolwiek w serialu. Jest sztuczna, sztywna i na siłę chce być śmieszna, a zupełnie jej to nie wychodzi. Te wymuszone ruchy i idiotyczne naciągane kwestie są okropne.
W Graczykach była jakaś bardziej naturalna, ale w Rodzinie Zastępczej i w Kiepskich to istne dno. Nie pasuje do Kiepskich. Nie ten poziom.
Najgorsza postać jaka pojawiła się kiedykolwiek w serialu. Jest sztuczna, sztywna i na siłę chce być śmieszna, a zupełnie jej to nie wychodzi. Te wymuszone ruchy i idiotyczne naciągane kwestie są okropne.
W Graczykach była jakaś bardziej naturalna, ale w Rodzinie Zastępczej i w Kiepskich to istne dno. Nie pasuje do Kiepskich. Nie ten poziom.
podpisuje się pod tym obejrzałem dziś odcinek grunt to rodzinka i jestem na nie
_________________ rym cym cym z dupy dym!!!!!
sigi [Usunięty]
Wysłany: 2010-02-07, 01:18
Na ten temat nic nie idzie powiedzieć. Zgadzam się że, nie była wspaniała ale nie proszę marudzić bo bez nowych aktorów niema seriali.