Grażynka w sumie podobała mi się tylko w "Sylwestrze bez granic", a tak poza tym to o kant dupy otłuc. Faktycznie nie pasuje do tego serialu, nawet go trochę psuje.. ;/
_________________ 'When you call my name it's like a little prayer'
Grazynka to spoko postac o ile pamietam to kolezanka Halinki? ( czy kumpela ferdka z przeszlosci) nie jestem pewien niech to licho, ale lubie jabo ta aktorka co ja gra (Kurowska?) to bardzo sympatyczna osoba czytalem kiedys artykul o niej spoko babka tylko zeby mi to nie bylo policzone jako offtop.
Mam co do niej mieszane uczucia, jakoś specjalnie mi nie przeszkadza, ale też nie lubię jej jakos szczególnie, chociaż w ,,Nie chcem, ale muszem" była całkiem niezła, i to ona rozkręciła pamiętną scenę z Paździochem
Mnie Grażynka rozwala na kawałki. Najlepsza była w Sylwestrze bez granic i W Nie chcem ale muszem jak się kłóciła z Paździochem. No myślałam, że padne ze śmiechu. Dobra jest epizodycznie ale na dłuższą metę to raczej nie pasuje.
_________________ "to nie jest śmieszne to jest tragiczne"
"Helena nie popisuj się..."
Na tyle co występuje może być ale nie ma co przesadzać , dobrze jest że nie występuje tak często. Fajnie jej postać wyszla w BOB i Sylwestrze Bez granic.
Nienawidze Kurowskiej. Niewiem czemu ale baba strasznie działa mi na nerwy. Dobrze, że ta Grażynka już nie występuje. Jedyny odcinek gdzie jej udział mogłem znieść to "Niechcem ale muszem". Ale i tak to pewnie przez świetną grę pan Kotysa.
_________________ Menda, świnia jedna przebrzydła, łysa pała.
Nie cierpie Grażynki. Najgorsza postać w serialu. Nawet Ziomek jest od niej lepszy. Nie cierpie Kurowskie, ale i Grażynki. Mam nadzieje, że nie już nigdy nie wróci ona do serialu
_________________ "Udzielać się na forum to każdy jeden umie, ale robić to nie ma komu"
Nie lubię jej. W niektórych odcinkach grała trochę sztucznie ,najbardziej podobał mi się jej występ w odc."Babski Wieczór" ,ale i tak bez rewelacji. Oby więcej się nie pojawiła. I to przez nią Halinka rozmawia z nią przez telefon, nie lubię scen gdy Halinka rozmawia z nią przez telefon. Ogólnie postać zbędna w serialu, nie potrzebna.
_________________ "No to za Jagiełło, żeby nas nie pogięło" "Wierzył chłop w gusła, aż mu dupa uschła"
Tak, Grażynka to kolejna zbędna postać. W ogóle to ja jestem zdania, że w tym serialu powinno być jak najminiej kobiet. Kurowska sprawdziła się jedynie w Graczykach, jak ją widze gdzie indziej to doprowadza do szału. Jeszcze w Kiepskich kreują ją na taką wyluzowaną, a jest żenująca i sztuczna. Jestem na "nie".
_________________ To jest pożądny dom, tu żadnych książków nima.