Wysłany: 2011-03-18, 17:54 Gdzie jest Kłamczuch? - odcinek specjalny
W odcinku specjalnym teleturnieju "Gdzie jest Kłamczuch?" wystąpiły podobno Renata Pałys i Barbara Mularczyk. Ma ktos jakieś wideo z tego odcinka? Na necie nic nie można znaleść...
Ja raczej nie chciałabym obejrzeć. może dlatego, że nie oglądam tego teleturnieju (chociaż kilka razy na "Kłamczucha" natrafiłam strzelając po kanałach).
Obejrzyj sobie odcinek "Pocieszacz" Ferdek też tak sądzi xD
Nawet napisy końcowe mnie rozwaliły :
IBISZ
Krzysztof Ibisz
Edit- Pokłony dla Vipa
Zeby stwierdzic czy ktos jest 'ładny' czy nie, nie trzeba ogladac kogos opini. Po pierwsze nie jest ładne to co jest ladne tylko to co sie komu podoba. Po drugie mezyczna jesli juz to moze byc przystojny. Gwarantuje Ci. ze zadna normalna(niezakompleksiona kobieta) na Ibisza nie poleci - bo nie ma sie czym ekscytowac, duze uszy, troche kartoflany nos, waska zuchwa - nie wiem czym tu sei zachwycac. Ibisz to taki 'przykład' maskotka spoleczna. Na TLE wiekszosci polskich mezczyzn nie wyglada zle ale do doskonalosci czy jak sam to piszesz 'ladnosci'' wiele mu brakuje. Nie chce wchodzic glebiej w ten temat - bo wole kobiety, ale smieszy mnie gdy ktos pisze takie rzeczy tylko pod wplywem opinii innych ludzi.
edit: brawa za VIPa! Na pewno Ci sie nalezalo bo zawsze piszesz solidne posty i wnoszace nowe watki do dyskusji. Pozdrawiam
_________________ *
Ostatnio zmieniony przez Maximus90 2011-06-24, 18:40, w całości zmieniany 1 raz