Rejestrowanie jakichkolwiek związków (małżeństw normalnych też) przez państwo to tylko niepotrzebne wydatki państwa, które obciążają nas, normalnych obywateli. Takie coś nie powinno wchodzić w kompetencje państwa. Jak ktoś chce sobie spisywać pary to niech to robi za własne pieniądze, ciekawy jestem ilu ludzi będzie chciało w takim czymś uczestniczyć. Geje promuja się od tyłu, np. w telewizji publicznej w serialach pokazuje się dwóch sympatycznych panów nie robiących nikomu szkody, widzowie w podświadomości przyzwyczajają się do takiego widoku. Potem przez to lewica zyskuje poparcie. Wszystko to za pieniądze podatników. Co do adopcji ciężko mi się wypowiedzieć. Bo kto ma decydować nad losem dziecka bez rodziców?? Pierwsza myśl przychodzi - ono samo. Czy jak będzie chciało mieć dwie matki to czy zabronić to?? Muszę to przemyśleć.
Pomyślicie każdy jest homoseksualistą. Dlatego ludzkość ginie. Chyba, że będą sobie robić dzieci na zamówienie. Czy jest to aby normalne? Moim zdaniem NIE. Homoseksualizm dla mnie to najnormalniejsza choroba psychiczna wykształcona przez samych rodziców, społeczeństwo itp.
A ja jestem dla homoseksualistów bardzo nie tolerancyjny. Może pomyślicie sobie, że jestem jakiś faszysta, ale zdania nigdy nie zmienię. To jest pasożyt na naszej planecie którego trzeba usunąć bo inaczej zeżre wszystkich ludzi. Nie na widzę ich, a co dopiero jak bym miał się godzić na to żeby adoptowali dzieci. HOMO NEIN!
NIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE dla gejów i lesbijek. Od zawsze powiedziane było, że związek to kobieta i mężczyzna, mający gorące uczucie do siebie, a nie mężczyzna i mężczyzna czy kobieta i kobieta.
Zaznaczyłem nie.Nie mam zamiaru tolerować gejów i lesbijek.Jak to Ferdek mówił:"Przecież oni będą robić niestworzone rzeczy,baba z babą,chłop z chłopem,jak popadnie".
_________________ "No to za Jagiełło, żeby nas nie pogięło" "Wierzył chłop w gusła, aż mu dupa uschła"
Ja jestem tolerancyjna wobec homoseksualistów, aczkolwiek niestety NIE toleruję adopcji dzieci przez takie pary, zawierania przez nie małżeństw ( np: w Holandii ) i rejestrowania takich par przez państwo. Owszem - mogą sobie ze sobą być itd, ale broń Boże adoptować dzieci, brać śluby itd. Takie przywileje mogą posiadać tylko kobieta i mężczyzna . No i wbrew przekonaniom niektórych wypowiadających się tutaj osób, m.in: @Lędzica, niestety homoseksualizm to nie choroba. Homoseksualizm powstał już tysiące lat temu czy tam wieki temu, na skutek uszkodzenia pewnego genu, no i niestety niektórzy już się tacy rodzą. Błędem jest nazywać gejów i lesbijki chorymi, czy psycholami, ponieważ nimi NIE są. To jest tylko i wyłącznie orientacja seksualna, a orientacja seksualna to nie choroba.
Ostatnio zmieniony przez Sheina 2012-04-08, 18:46, w całości zmieniany 1 raz
hellcabber [Usunięty]
Wysłany: 2012-04-08, 21:33
nie rozumiem co ma "Formalizacja związków jednopłciowych." do pytania zadanego w ankiecie
Jestem bardzo tolerancyjny do nich jak i Azjatów, Arabów i BARDZO ciemnych murzynów (co nie wyklucza że jestem rasistą do ludzi o takim 'brudnym' kolorze skóry jak np. Hindusi i do Żydów). Popieram śluby ALE NIE ADOPTOWANIE DZIECI!!!!
Ostatnio zmieniony przez Eramis 2012-04-08, 21:39, w całości zmieniany 3 razy
nie rozumiem co ma "Formalizacja związków jednopłciowych." do pytania zadanego w ankiecie
To jest taka słowna sztuczka, stawianie ludzi pod ścianą - pytanie czy może istnieć miłość to może być nawet między kotem a psem ale co to ma do niszczenia naszego społeczeństwa poprzez homoterroryzm ?