Co tu dużo mówić, główny bohater serialu, rozpoznawany w każdym filmie jako Ferdek no i oprócz Waldka mój ulubiony bohater tego serialu, podobają mi się jego biznesy, i głupota
Ferdek występuje we wszystkich odcinkach bo jest głównym bohaterem!
_________________ A jednak! POWRACAM!!!
Polecam stronę www.przygodyreksia.pl
Polecam równierz stronę www.5klasista.interia.pl
Wiecie co możecie mówić na mnie !p!
W skrócie...
Pozdrawiam wszystkich użytkowników tego forum! !!!Patryk!!!
Jak go oglądam w jakiś rolach w filmie gdzie jest poważny to mam takie dziwne uczucie , że gra sztywno. Ale jak już gra Ferdka to mam zupełnie inne zdanie
_________________ No to cyk, jak powiedział budzik do zegarka.
W tym serialu jest chyba najlepszy ze wszystkich. I te teksty "prywatna publiczna toaleta", "są na świecie rzeczy, o których się nawet fizjologom nie śniło", czy "w tym kraju nie ma pracy dla ludzi z moim wykształceniem".
Trzeba przyznać, że Ferdek jest super
KOcham Ferdka za to jakim jest człowiekiem w serialu i za jego pomysły
Moje ulubione teksty ferdka to min:
-w tym kraju nie ma pracy dla ludzi z moim wykształceniem
-a zasdził ktoś panu kopa w d*&e
-panu sie zawsze chce wtedy kiedy mi sie chce
-wypiwrdzielac mie z tąd
_________________ Wierzył chłop w gusła, aż mu dupa uschła
[URL=http://zakaz linkowania do nielegalnych kopii plików/Czak-Noris?b=1][/URL]
A ja kocham ferdka za to ,że cały świat ma w d*&ie i się niczym nie przejmuje.Chłop jest beztroski.
Najbardziej podoba mi się jego palce kiedy to on mówi ,że ma pomysła albo jego teria na której cały czas się opiera,że nic nie robienie to jest bardzo trudna sztuka
bardzo go cenię
Halinka ja Ci dawno już żem mówił,ze nie ma dla mnie pracy z moim wykształceniem. Albo jak udawał babkę w odcinku Zróbmy sobie babkę .Edzio przyszedł dał się nabrac a potem babka II nie chciała puścić rentki.Kapitalne
Tylko, że czemu teraz reżyser nie pomyśli nad tym, żeby choć raz Ferdek powiedział "Panie Paździochu, mam pomysła!"? Odcinek od razu nabrałby kolorów, no a z tym, że udawał babkę, to strzał w 10-tkę, jak powiedział "Jestem głodna, chcę mi się jeść", to myślałem, że z krzełla spadnę.
Co by było gdyby Kiepski nazywał się Ludwik tak jak to było w pierwszowzorze? Jak byśmy go postrzegali?! Ferdek jakoś tak uniwersalnie brzmi....
Albo gdyby w tę postać wcielił się Janusz Rywiński???!!! Ja wolę Grabowskiego
_________________ "Nie ważnie ile razy upadniesz, ważniejsze ile razy się podniesiesz!"
http://rzut-karny.bloog.pl/ <Sport bez ściemy!
Felieton:"15 lat temu..."
Zapraszam:)