Świetna robota, obejrzałem już dwa razy.Sam jestem fanem opieprzania grubasa przez Ferdka . Najlepsze chyba z odcinka 'wizerunek'.Mozesz jeszcze porobić podobne mixy bo swietne sie to oglada
A bo już kiedyś robiłem podobny ;p ale usuneli, to nazwałem inaczej. Jak wywalą z yt to wrzuce na patrz PL
btw. może zrobie jeszcze jakiś miks, tylko nie wiem o czym xd
btw. może zrobie jeszcze jakiś miks, tylko nie wiem o czym xd
Moze najlepsze rymy Edzia wyłap? fajne by to bylo. pzdr
no by było fajne jak byś wszystkie odzywki edzia lub wszystkie rymy z śwk
Jestem za. Przydało by się zrobić mix wszystkich morałów na koniec odcinków typu:" Tak to jest gdy ludzie prości dostają na chwilę akt własności" czy jakoś tak
_________________ "La dolczewita bella donna bunga bunga..."
Kod:
Nie mozna edytować, a mysle, że warto dodać inną wersje "Ferdek kontra Boczek" - sporo niewykorzystanych w powyższej wersji tekstów:
http://www.youtube.com/watch?v=93LBOLcbl4w
_________________ *
hellcabber [Usunięty]
Wysłany: 2012-02-04, 17:54
dobre, ale jednak FJPB jest jak dla mnie wersją lepszą i bardziej zróżnicowaną,
"Ferdek kontra Boczek" to w zasadzie non stop "wypierdzielaj pan do siebie na górę" (choć lubię ten tekst)
jedno było dobre "ciekawe za kogo pan się przebieresz? chyba za flaszkie wódki"!
Ostatnio zmieniony przez hellcabber 2012-02-04, 18:03, w całości zmieniany 1 raz
- Panie, za panem to by jak pan na Marsa leciał, to by drugą rakietę z ziemniokami musieli dać, żeby pan tam doleciał, wie pan?
- Taaaak? A za panem to rakieta, normalnie z wódką by musiała lecieć, bo pan to że byś pan nigdzie nie doleciał na trzeźwo.
- PANIE, WYPIERDZIELAJ MNIE PAN STĄD, WON STĄD, JUŻ! JUŻ! DO SIEBIE! KURDE!