Ludzie, nie zachowujcie się jak ludzie niemyślący. Jest temat? Ok. Ale piszcie z głową, a nie wynik meczu i kto bramkę strzelił. no dla odczepienia co niektórzy napiszą zdanie i git?
Chyba nie na tym to polega. Nie masz nic konkretnego do napisania to lepiej wcale nie pisać. A w temacie opisać przebieg meczu, kto ładnie zagrał, kto be itp., a będzie gitara.
Wysłany: 2011-08-10, 15:40
znietrzeźwiony napisał/a:
No i jak kolego z Radomia? małe zmarszczenie?
Tak jestem zmarczony przynzaję, ale nie w tym sens że Kielce czy cos tylko poprostu liczyłem na Ruch, który mnie zawiódł, ale nie lubie Korony jak cos ;] ale każdy ma inny ulubiony klub ze swojego miasta moj jest kurczę w zsranej III lidze a twój w Ekstraklasie więc jest lepszy ;]
Górnik pojechany ;] no i dobrze ze Legia znowu wygrywa i o to mi chodzi. Brawo Legia!
Daniel Ljuboja stzrela 2 bramki wreszcie ;], no i Śląsk wygrał w końcu coś musiało podziałac na Śląsk, w koncu grają (jeszcze) w LE i się od nich wymaga zwycięstw. Śląsk narzie lideruje choć Legia ma komplet pkt bo 1 mecz sie nie odbył ;]
Górnik pojechany ;] no i dobrze ze Legia znowu wygrywa i o to mi chodzi. Brawo Legia!
Daniel Ljuboja stzrela 2 bramki wreszcie ;], no i Śląsk wygrał w końcu coś musiało podziałac na Śląsk, w koncu grają (jeszcze) w LE i się od nich wymaga zwycięstw. Śląsk narzie lideruje choć Legia ma komplet pkt bo 1 mecz sie nie odbył ;]
Nie chce być chamski ale Śląsk zagra w fazie grupowej LE czego o legi nie powiem bo watpie by wygrała ze spartakiem MOskwa
_________________ BABKA GDZIE JEST RENTA!!!!
DAj mi spokój kanalio
Wysłany: 2011-08-13, 12:21
Haha ty waldemarus ja nie mowilem o LE tylko mowiłem że nadal są w grze więc wymaga się od nich zwycięstw w lidze, bo nasza liga to strasznie dziwna jest , z tego powodu ze nie wiadomo nigdy kto wygra było kilka takich sezonow stale wisła legia czy lech a teraz to nawet podbeskidzie mzoe zostać mistyrezm ;]
Wiek: 17 Dołączył: 28 Lut 2011 Posty: 382 Skąd: Miasto w Koronie
Wysłany: 2011-08-13, 21:59
w Białym prze gorąc (pierwsza polowa), szkoda Zbyszka Malkowskiego, mysle że jak by grał to Korona by wygrała... ale i tak udany wyjazd! (jeszcze nie jestem w CK).
noi znów ten Franek
_________________ "Wam sie wszystkim oczy otworzą, jak mnie sie zamkną"
Jagiellonia nie pokazała na co ją stać, takich meczy nigdy więcej. Franek znowu popisuje się pod koniec :] Szczególnie nie podobała mi się gra Hermesa. Plizga też nie zbyt dobrze, ale od czasu do czasu coś mu tam wychodziło. Za mało piłek otrzymywał Kupisz. 1:1 na szczęściu ... tak jak mówiłem oby takich meczy już nigdy więcej nie było.
_________________ Raz dobrobyt, a raz gnój, a ja na to kładę c**j
Wysłany: 2011-08-14, 18:21
Podbeskidzie ukuło punkcik Widzewowi remisująć 0-0 ;] niespodziewałem się choć Widzew zaskakuje częstwo ;]Lechia prowadzi narazie z Cracovią oby Lechia wygrała potzrebuje punktów chociażby w meczu ze słabym przeciwnikiem jakim jest Cracovia ;]
Wysłany: 2011-08-14, 19:21
no i 1:1
Cracovia w drugiej połowie przeważala i zaslużyła na remis... Nidzielan, kiedy wychodzili w 3 strasznie skiksował... mogła być wygrana...
Ciekawe co czuł Tusk, słysząc "Donald matole, teój rząd obalą kibole"
Ładna bramka Diaza w meczu Śląska z Ruchem w Chorzowie. Śląskowi gra sprawiała trochę kłopotów. Po tej bramce było jakieś nagłe pobudzenie i prawie byłoby 2:0 kiedy Mila z rzutu karnego dośrodkowywał. No niestety. Jeszcze jedna sytuacja! W polu karnym, gdzie faulowany był zawodnik Śląska. Brak jakiejkolwiek kartki, karnego..
Widzieliście kibiców Ruchu w meczu Podbeskidzia z Widzewem? Dostali się do pustego budynku i stali na balkonie i na dachu,ale za chwile psy przyjechały i wyszli z budynku...
Wysłany: 2011-08-16, 13:18
Rudnevs 6 bramek w Bełchatowie, Niedzielan zdobył 12 w calym zeszłym sezonie...
Lech w drugiej połówce super zagrał... Ale GKS-owi należał się karny...
Ostatnio zmieniony przez znietrzeźwiony 2011-08-16, 13:18, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: 2011-08-16, 14:49
nie musi być policjantem zeby nie mówic na nich psy.... jedni mowia tak drudzy tak, jadni szanuja drudzy nie (ty chyba jestes tym drugim, ja połowicznie)...
Widzew -0 Podbelskidzie-0
Lech-3 Ruch-0 Rudniev w znakomitej formie Franek łowca bramek nie wiem czy obroni króla strzelców
Górnik-1 Gks-0 Brawo mój ulubiony klub wreszcie wygrał chociaż był trudny mecz