Ja już czytałem,Ty jeśli chcesz poczytać to musisz lecieć do jakiegoś kiosku lub hipermarketu.TT kosztuje tylko 1,99 zł i masz tam ciekawe artykuły,wywiady no i program telewizyjny na cały tydzień.
Wysłany: 2012-03-25, 14:34
Dariusz Gnatowski znakomicie wcielił sie w role ociężałego umysłowo grubasa. Od początku grał genialnie, al dopiero tak od piątego sezonu, gdy scenarzyści stopniowo zaczęli robić z Boczka idiote, miał okazję pokazać swój kunszt aktorski.
kiepscy_thebest napisał/a:
Znalazłem ostatnio bardzo ciekawe zdjęcie pana Dariusza Obrazek czy nie wygląda tutaj na pijanego ?
Nawet jeśli sobie coś tam chlapnął, to co z tego. Jest takim samym człowiekiem jak każdy z nas i ma do tego pełne prawo.
Ostatnio zmieniony przez Kazik151 2012-03-25, 14:36, w całości zmieniany 1 raz
To tylko cukrzyca,bo po tytule spodziewałem się jakiegoś zawału.
Uff... Dobrze, że to tylko cukrzyca, a nic poważniejszego, bo bardzo lubię tego aktora no i oczywiście w serialu też go bardzo lubię.
Ja też już najpierw wystraszyłem się.Dobrze,że póki co Ryszard Kotys lepiej się trzyma nawet niż Gnatowski.Chociaż oczywiście obu Panom życze zdrowia.No i też Grabowski i Smoleń niech też będą zdrowia bo o ile Grabowski raczej jest to niestety nie można tego powiedzieć o Smoleniu,który w ostatnich latach przecież sporo choruje i to poważnie.
Da radę Ale ta wiadomość trochi mnie zaniepokoiła :<
_________________ "Tylko ten nie popełnia błędów, kto nic robi."
"Religia to rodzaj duchowego alkoholu, w którym niewolnicy kapitału topią swoje człowieczeństwo i pragnienie lepszego życia." Włodzimierz Lenin Człowiekiem jezdem i muszę mieć na browara
Stan jego zdrowia mógłby wpłynąć na to dlaczego ostatnimi czasy Boczek nie występuje często w ŚWK
Może już mu się cukrzyca wcześniej dawała we znaki lub inna choroba i dlatego Boczek nie występuje tak często jak chociażby w 13, 14 sezonie i wcześniej. A więc może to nie jest wina Yoki, że jest tak mało Boczka tylko to przez jego stan zdrowia. Hmmm...
_________________ "No to za Jagiełło, żeby nas nie pogięło" "Wierzył chłop w gusła, aż mu dupa uschła"
Stan jego zdrowia mógłby wpłynąć na to dlaczego ostatnimi czasy Boczek nie występuje często w ŚWK
Może już mu się cukrzyca wcześniej dawała we znaki lub inna choroba i dlatego Boczek nie występuje tak często jak chociażby w 13, 14 sezonie i wcześniej. A więc może to nie jest wina Yoki, że jest tak mało Boczka tylko to przez jego stan zdrowia. Hmmm...
Nie wiadomo,ale to,że miejsce Boczka zajmuje Jolaśka to już ewidentnie wina Yoki.Przecież skoro Gnatowskiemu zdrowie szwankuje to można by go zastąpić Pażdziochem a nie tą głupią krową.
Przecież skoro Gnatowskiemu zdrowie szwankuje to można by go zastąpić Pażdziochem a nie tą głupią krową.
Kotys też ma swoje lata i może też zażyczył sobie by mu ograniczyć ilość scen w serialu. W tej sytuacji trudno się dziwić, że Jolaśka jest zapchajdziurą.
_________________ Mam nadzieję, że nigdy nie doczekam 393 odcinka ŚWK.
Przecież skoro Gnatowskiemu zdrowie szwankuje to można by go zastąpić Pażdziochem a nie tą głupią krową.
Kotys też ma swoje lata i może też zażyczył sobie by mu ograniczyć ilość scen w serialu. W tej sytuacji trudno się dziwić, że Jolaśka jest zapchajdziurą.
Mimo to dziwie się,Kotys ma swoje lata ale trzyma się świetnie i wątpie,że to była jego decyzja.Już wole Badure w roli zapchajdziury od Jolaśki.Szkoda,że Mariolka mało występuje w tej serii,ale wiadomo,powodem była ciąża Mariolka,chociaż może to i dobrze bo więcej Mariolki to oznaczałoby pewnie jeszcze więcej Jolaśki.