Zgadzam się z powyższymi wypowiedziami, Paździoch świetnie udaje pijanego. Tam swoją drogą, to jeśli on tak super udaje pijanego, to jak się zachowuje, gdy naprawdę jest w stanie upojenia alkoholowego? xD.
Nie wiem czy pan Andrzej to mówił, Ale na pewno BArtek Żukowski mówił, ze mieli tam wodę mineralną.
Poza tym wydaje mi się, że czasem maję robione te MOCNE FULLE na zamówienie, bo nieraz widać, że otwierają puszkę i w dodatku się buzuje. Możliwe ze wtedy jest woda gazowana xD
Wysłany: 2010-05-22, 22:34 Re: Czy naprawdę piją piwo?
BIGfan napisał/a:
Czy jak Ferdek pije piwo Mocny Full, to on naprawdę pije czy coś jest naprawdę w tej butelce?
Oczywiście, że w puszkach jest prawdziwe piwo, w butelkach prawdziwa wódka, w filmach gangsterskich strzelają prawdziwą amunicją, a w filmach erotycznych aktorzy rzeczywiście uprawiają seks.
Spożywanie wódki dla twórców serialu jest tańsze. Wystarczy kilka tych samych butelek na zmianę stale napełniać i tyle, a puszki raz otwartej już nie zamkniesz, jak zgnieciesz, to też już się nie nadaje. Zwykła oszczędność.
Spożywanie wódki dla twórców serialu jest tańsze. Wystarczy kilka tych samych butelek na zmianę stale napełniać i tyle, a puszki raz otwartej już nie zamkniesz, jak zgnieciesz, to też już się nie nadaje. Zwykła oszczędność.
No dobra, ale ile może kosztować taka puszka? Co najwyżej kilka złotych. Na taki wydatek to chyba mogą sobie pozwolić.
_________________ Wierzył chłop w gusła, aż mu dupa uschła
[URL=http://zakaz linkowania do nielegalnych kopii plików/Czak-Noris?b=1][/URL]
Może po prostu propagują picie wódki albo chcą pokazać, jak bardzo stoczył się Ferdek (lub Paździoch, bo to on cały czas proponuje mu wódkę), co wcale nie jest śmieszne - wręcz żałosne i coraz bardziej monotonne.
Wysłany: 2010-05-27, 02:26
na moje oko kiedyś oklejone napisem Mocny Full zdarzały się puszki napojów bezalkoholowych, wydaje mi się też, że pijali Coolera (taki napój piwopodobny o smaku cytrynowym), a czasami na moje oko zdarzały się puszki Piasta, ale zwróćcie uwagę, że rzadko pokazywane były momenty gdy któryś z bohaterów otwiera świeżą puszeczkę, najczęściej stoją już otwarte, a wtedy mogą być o zgrozo nawet puste