Witam.
Ostatnio pisałem w SB że wygrałem konkurs na fb. Pytanie dotyczyło charakteryzacji Krzysztofa Ibisza. Odpowiedziałem, wygrałem. Myślałem, że to będzie słynna żółta puszeczka, a tu niespodzianka. Przed chwilą przyszedł listonosz i dostałem do ręki list. Nie zastanawiając się długo, od razu otworzyłem i wyciągnąłem z koperty kartkę. Moim oczom ukazał się taki widok:
Jakoś średnio mnie to zadowoliło, jednak kiedy obróciłem kartkę...
... to widok autografów mnie ucieszył. Obecność podpisu p. Feldman, oraz stare logo polsatu wskazuje że kartka pochodzi z dawnych lat
I nasuwa się pytanie: czyj jest ten podpis, pod podpisem p. Sztuki ? pomóżcie
Pozdrawiam.
hellcabber [Usunięty]
Wysłany: 2011-10-24, 13:07
fajna sprawa, ale kto się tam podpisał to nie mam pojęcia
wygląda jak W.(U.) Zych (Zyk)
Ja mam u siebie:
meble praiwe identyczne jak w salonie u Kiepskich (kupione w 1990, różnią się tylko zawleczkami),
miałem kiedyś taki sam piec kaflowy (obecnie rozebrany).
_________________ A zastanawialiście się państwo nad problemem wolności? Tylko układ nerwowy wyposażony w duży potencjał tworzenia struktur czynnościowych może pozwolić sobie na luksus oderwania się od konkretnych potrzeb ustroju na przyjęcie postawy abstrakcyjnej.
Wysłany: 2012-01-10, 21:49
Ja w domu mam...makietę piętra Kiepskich
Z 3 lata temu nudziłem się i postanowiłem takie coś zrobić. Jest to makieta totalnie amatorska.
Niestety jest to zrobione trochę na odpierdziel , ale może niedługo coś w niej poprawię.
Po prostu lubię majsterkować, nudziło mi się, a że lubię ŚWK, to zrobiłem takie cuś
Zdjęć na razie nie pokażę. Pokażę gdy odrestauruję trochę tą makietę .
Ja niestety nic nie mam, ale bardzo bym chciał coś mieć.
Brak słów,po cholerę piszecie takie coś...nie masz nic z Kiepskich , to nic nie piszesz.
Tu akurat zeezeewo ma rację. Bo jakby tak każdy miał zaśmiecać pierdołami o nie posiadaniu żadnych rzeczy związanymi z Kiepskimi to bałagan byłby, że hoho. Więc Matt nie rzucaj się jak wesz na kołnierzu, tylko przemyśl swoje "twórczość" w tym temacie.
Matt napisał/a:
Piszę ,bo chcę żebyście wiedzieli ,że nic nie mam.
Witam.
Ostatnio pisałem w SB że wygrałem konkurs na fb. Pytanie dotyczyło charakteryzacji Krzysztofa Ibisza. Odpowiedziałem, wygrałem. Myślałem, że to będzie słynna żółta puszeczka, a tu niespodzianka. Przed chwilą przyszedł listonosz i dostałem do ręki list. Nie zastanawiając się długo, od razu otworzyłem i wyciągnąłem z koperty kartkę. Moim oczom ukazał się taki widok:
[url=http://img825.images....th.jpg]Obrazek[/URL]