Tagi: Świat według Kiepskich, Kiepscy, Filmy, Wszystkie odcinki, Download, Seriale, Waldek Kiepski, Forum filmowe, Serial, Telewizja, TV
Świat według Kiepskich FORUM
 Strona Główna  Kiepscy  FAQ  Szukaj  Użytkownicy  Grupy  Mapa forum  RSS  Rejestracja  Zaloguj

Poprzedni temat :: Następny temat
Co z byłym reżyserem ŚWK Okiłem Khamidovem?
Autor Wiadomość
locka 
Paździoch

Wysłany: 2010-05-04, 22:45   Co z byłym reżyserem ŚWK Okiłem Khamidovem?

Tak jak w temacie ma ktoś jakieś informację co z tym człowiekiem się dzieje czy nadal się zajmuje filmami?

Po_Dziabagu 
Halinka

Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: 2010-05-04, 22:47   

Tak. Zajmuje się filmami, np " Pierwsza Miłość " I wiele innych. Jest tam "kimś" w Tańcu z Gwiazdami czy You Dance :)

Czak Noris 
Ferdynand Kiepski
pecunia non olet

Wysłany: 2010-05-05, 08:38   

Okił Khamidow jest reżyserem programu dokumentalnego "dlaczego ja", a "pierwszej miłości" już chyba nie reżyseruje.

locka 
Paździoch

Wysłany: 2010-05-05, 09:04   

Po_Dziabagu napisał/a:
Tak. Zajmuje się filmami, np " Pierwsza Miłość " I wiele innych. Jest tam "kimś" w Tańcu z Gwiazdami czy You Dance :)

Chyba masz jakieś przestarzałe informacje... A z tym Tańcem z gwiazdami to mnie rozbawiłeś do łez :-]

Janusz 
Paździoch

Wysłany: 2010-05-05, 13:22   

fan ferdynanda napisał/a:
Okił Khamidow jest reżyserem programu dokumentalnego "dlaczego ja", a "pierwszej miłości" już chyba nie reżyseruje.

To prawda. W "Pierwszej Miłości" przestał pracować na równo z "Kiepskimi" gdy odszedł z ATM.
Jedyną jego obecną produkcję jaką kojarzę jest właśnie "Dlaczego ja". Te facet przeszedł samego siebie. Nie sądziłem, że zobaczę kiedyś coś tak słabego. Dialogi niezbyt ciekawe, nieco naiwne, a gra aktorów z "W11", "Detektywów", czy nawet ze sztucznego "Malanowskiego...", to w porównaniu do "Dlaczego ja" prawdziwy profesjonalizm. Ostatnio obejrzałem sobie produkcję Khamodova i mi się trochę żal zrobiło ludzi, którzy w tym zagrali. Bardziej sztywno i nienaturalnie, to się chyba nie da.

Czak Noris 
Ferdynand Kiepski
pecunia non olet

Wysłany: 2010-05-05, 13:42   

Do "dlaczego ja" biorą statystów a nie profesjonalnych aktorów i dlatego wygląda to tak żałośnie. Już wolę sobie obejrzeć w11.

Janusz 
Paździoch

Wysłany: 2010-05-05, 20:02   

fan ferdynanda napisał/a:
Do "dlaczego ja" biorą statystów a nie profesjonalnych aktorów i dlatego wygląda to tak żałośnie. Już wolę sobie obejrzeć w11.

W takich produkcjach jak "W11", "Detektywi", "Sędzia Anna Maria Wesołowska", "Sąd Rodzinny", "Malanowski & Partnerzy" też wykorzystują statystów, a wychodzi o wiele lepiej w porównaniu do "Dlaczego ja". Okił odchodząc z ATMu trochę się przeliczył.

Parco 
Boczek
W mordę jeża!

Wysłany: 2010-05-05, 20:21   

jeszcze reżyserował Fale Zbrodni albo się mylę ale Fala Zbrodni to dopiero coś :-)

jblaze 
Ferdynand Kiepski
=<

Wysłany: 2010-05-05, 20:44   

"Dlaczego ja" to jest jakaś parodia... Dzisiaj oglądałem i jestem zażenowany. Szkoda słów
Powiedzcie mi, czy to świat tak chamieje, czy tylko mi się tak wydaje, bo dzisiaj w tym programie (czy co to w ogóle jest) 10 razy było powtórzone słowo "dziwka", bez cenzury...
Niedługo będą kląć jak popadnie w co drugim programie. Jeżeli chodzi o słownictwo to święty nie jestem, ale to jest publiczna telewizja! Co się dzieje do cholery?!

paździoch91 
Moderator
Menda bazarowa

Wysłany: 2010-05-06, 11:59   

jblaze napisał/a:
Jeżeli chodzi o słownictwo to święty nie jestem, ale to jest publiczna telewizja! Co się dzieje do cholery?!

Polsat to publiczna telewizja? Od kiedy? Chyba, że go TVP wchłonęła a ja nic nie wiem. :mrgreen: Polsat to prywatna, komercyjna stacja.

Janusz 
Paździoch

Wysłany: 2010-05-06, 13:43   

Parco napisał/a:
jeszcze reżyserował Fale Zbrodni albo się mylę ale Fala Zbrodni to dopiero coś :-)

Pisałem o obecnych produkcjach Khamidova.
Z scenariusz w Fali Zbrodni odpowiadał m.in Patrick Yoka.

paździoch91 napisał/a:
Polsat to prywatna, komercyjna stacja.

Co nie znaczy, że nie obowiązują Polsatu żadne zasady.

jblaze 
Ferdynand Kiepski
=<

Wysłany: 2010-05-06, 15:01   

paździoch91 napisał/a:
Polsat to publiczna telewizja? Od kiedy? Chyba, że go TVP wchłonęła a ja nic nie wiem. :mrgreen: Polsat to prywatna, komercyjna stacja.

No racja, ale chodzi o to że to jedna z 5 stacji, które są praktycznie u każdego w domu...
Ostatnio zmieniony przez jblaze 2010-05-06, 15:01, w całości zmieniany 1 raz  

elendil93 
Waldek

Wysłany: 2010-05-06, 15:33   

Ja się wogóle zastanawiam kto ogląda taki syf, jak ten program. Żenada, nuda i debilizm. Khamidov porzucił Kiepskich dla takiego g*wna.

ferdex 
Boczek
precz z Komuną!!!!!

Ostrzeżeń:
 3/3/6
Wysłany: 2010-05-07, 14:43   

Dlaczego syf i debilizm trochę wnerwia mnie wasze zachowanie bo wg mnie malanowki to dobry serial a Dlaczego ja też jest spoko tylko trzeba umieć zrozumieć o c o w nim chodzi.

POlecam oglądać od pon do pt na zone reality Niewyjsaśnione zagadki super program o 20

The Fear 
Boczek

Wysłany: 2010-05-07, 15:11   

ferdex napisał/a:
Dlaczego ja też jest spoko tylko trzeba umieć zrozumieć o c o w nim chodzi.20

Doskonale rozumiem o co w nim chodzi (swoją drogą, jest ktoś powyżej 10-tego roku życia, kto by nie rozumiał?). Po prostu program jest taki sztuczny, że zarówno "Malanowski", jak i "W11", wydają się przy tym zupełnie naturalnie zagrane.

W ŚWK ostatnie odcinki z Okiłem też były słabiutkie. Przy kiepskim scenariuszu, nieciekawych dialogach i pomysłach, nawet Spielberg nic tu nie wskóra.

Janusz 
Paździoch

Wysłany: 2010-05-07, 16:27   

To już wiadomo z jakiego powodu stworzono "Dlaczego ja". Odpowiedź jest prosta - po to, aby widzowie docenili "Malanowskiego" :lol:

The Fear napisał/a:
ferdex napisał/a:
Dlaczego ja też jest spoko tylko trzeba umieć zrozumieć o c o w nim chodzi.20
Doskonale rozumiem o co w nim chodzi (swoją drogą, jest ktoś powyżej 10-tego roku życia, kto by nie rozumiał?).

No nie wiem, czy tak łatwo zrozumieć durnoty napisane przez analfabetę.

The Iceman 
Moderator
Ale tak normalnie?

Wysłany: 2010-05-07, 16:34   

Panowie, koniec offtopu. Wypowiadajcie się na temat, albo go zamknę (w sumie wszystko zostało już powiedziane, ale może jeszcze ktoś coś dopisze).

The Fear 
Boczek

Wysłany: 2010-05-07, 18:40   

Czy przypadkiem Okił nie był reżyserem jednego z niewielu w miarę dobrych teleturniejów Polsatu - "Gra w ciemno"? Tak mi się przynajmniej wydaje.

Ta, jednak był. Tutaj macie spis tego przy czym maczał palce: http://pl.wikipedia.org/wiki/Oki%C5%82_Khamidow. Żałosna "Gra wstępna" z Cichopkiem w roli prowadzącego to też "jego" twór, niestety.
Ostatnio zmieniony przez The Fear 2010-05-07, 18:43, w całości zmieniany 1 raz  

Czak Noris 
Ferdynand Kiepski
pecunia non olet

Wysłany: 2010-05-07, 19:00   

Szkoda, że już nie ma "gry w ciemno", bo był to mój ulubiony teleturniej, ale zawsze można sobie obejrzeć powtórki na polsacie 2.

Odpowiedz do tematu