Wysłany: 2010-01-21, 23:04 Co sądzicie o wyglądzie strony kiepscy.org.pl?
Według mnie strona nie prezentuje się za dobrze przez co może nie przyciągać nowych osób.
Zrobiłem tą ankietę jeżeli będzie większość za pomysłem by zrobić konkurs na najlepszy projekt strony www w dowolnym programie graficznym. To napisze się do admnistratora (chyba Kiepsky) co on o tym sądzi bo to Jego własność.
A więc głosujcie!
najwiekszą zmorą są znikające tematy/niewidoczne po zalogowaniu znika mi czesc tematów np widze to po odcinkach kategorti. odcinki są ponumkerowane i np, przed zalogowaniem widze 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 a po zalogowaniu tylko 1 2 4 6 8 9 10
Zgadza się, stronka jest cieniutka, żadnych aktualności, ciekawostek, no... po prostu nic tam nie ma.
Jeżeli nie dałoby się zrobić nowej strony, to powinno zostać tylko forum. Aczkolwiek miło by było gdyby pojawiła się ciekawa stronka o serialu (szczególnie, że jest mu już bliżej do końca moim zdaniem, więc trzeba się spieszyć).
Strona musi być! Producenci nie mają jakiejś konkretnej, nie liczę tej(kiepscy.tivi.pl bo ona jest żałosna)
Najlepsza była ta za starych odcinków:
http://web.archive.org/we...043/kiepscy.pl/
I właśnie zrobiłbym coś takiego, na podstawie tej. bo ona była zaj#@ista.
Tamta strona jest fajna, ale chyba od dawna nie jest już aktualizowana.
No tak, ona już nie funkcjonuje jest tylko w archiwach.
Ale gdyby ją odświeżył, dodał nowe działy i delikatnie ją zmodyfikował aby nie był to plagiat oryginału, to byłaby świetna.
Ostatnio zmieniony przez locka 2010-01-22, 16:17, w całości zmieniany 1 raz
Kiepscy kojarza mi się z kolorem zielonym, chyba przez te gacie Ferdka dlatego uważam że kolorem przewodnim forum powinien być zielony. I logo jakieś nowe by się przydało, a strona faktycznie mogłaby zniknąć i zostałoby samo forum. Więcej zastrzeżeń chyba niemam.
Widzę, że stało się tak jak przewidywałem... Czyli większość uważa iż strona mogłaby być zmodernizowana. Więc można by się zastanowić nad kategoriami w menu strony. Co powinno w nim być, np. Streszczenia odcinków itp.
Przemyślmy to tutaj, aby pomysły na stronę zawierały te samą treść, a różniły się tylko wyglądem. Po przemyśleniu kategorii menu, założę nowy temat z konkursem na najlepszą stronę www.
Według mnie strona powinna zawierać:
-Dokładne streszczenia wszystkich odcinków
-Nowości związane z serialem
-Filmiki z planu
-Opis bohaterów
-Ciekawostki związane z serialem
-Zdjęcia
_________________ Wierzył chłop w gusła, aż mu dupa uschła
[URL=http://zakaz linkowania do nielegalnych kopii plików/Czak-Noris?b=1][/URL]
-Filmiki z planu
-Opis bohaterów
-Zdjęcia
zgadzam sie w 100% ale brakuje opisów pozostałych mieszkańców kamienicy malinowski,kocięba,piotrowski chodzi mi o szczegołowe opisy.mogliby też opisać faraona cacka i żabe
-Filmiki z planu
-Opis bohaterów
-Zdjęcia
Też zgadzam się z tym, tylko Nowości zamienić z streszczeniami odcinków.
Tak aby na głównej stronie były nowości kiedy nowy odcinek itp.
Filmiki zamieścić te z making off po uprzednim skonsultowaniu się z właścicielem ich.
W opisie to wiadomo co. W ciekawostkach jakieś wywiady, ankieta o serialu i obowiązkowo plan kamiennicy.
Można by jeszcze dodać forum(odpowiedni przekierowanie).
I kontakt czy email właściciela portalu oraz email do Kiepskich.
Ona by nie była zła gdyby na stronie głównej były Newsy anie linki do odcinków, menu mi jakoś bardziej pasuje po lewej, i nie ma ona takiego charakteru "kiepskiego".
Razem z karlaine zmieniliśmy nieco wygląd strony. Jest to amatorska przeróbka szablonu, ale nie ma w redakcji nikogo kompetentnego od stylów Wordpress.
Styl strony uważam za bardzo zachowawczy, ale jest trochę zbyt ponury... Lepiej jakby było nieco żywiej, bo w końcu to forum o serialu komediowym, więc mogłoby być trochę weselej