Wysłany: 2009-02-24, 13:28 Całkiem nowe lata miodowe
Odcinki
1 Willa
2 Bajkowa Róg Wspomnień
3 Nowy Dom
4 Sąsiedzi
5 Biznesplan
6 Czyste pieniądze
7 Zaproszenie
8 Sprzedawcy Marzeń
9 Komornik
10 Szambella
11 Szantażyści
12 Nie Ma Jak Ciąża
13 Casting Na Szwaczkę
14 Szkoła Rodzenia
15 Swaty
16 Pret A Portret
17 Narodziny
Wiecia ja bardziej lubię CNLM niż ML mim ulubinym odcinkiem jest Szkoła Rodzenia.
Gdzie one w ogóle kręcone były dawniej te początkowe bardziej mi się podobały i pamiętam w jakimś odcinku jak coś sobie Karol zrobił z nogą lub plecy go bolały i Tadzik go dotknął a Karol się zaczął drzeć wtedy to sie popłakałem ze śmiechu
Naprawdę nieudany serial (mam na myśli "Całkiem nowe...", a nie "Miodowe lata"). Zresztą nie było sensu dalej ciągnąć z panią Żak zamiast Pilaszewskiej - ona zepsuła całą atmosferę genialnych "Miodowych lat".
Ostatnio zmieniony przez The Fear 2009-12-23, 19:35, w całości zmieniany 1 raz
Według mnie sprawa jest prosta. Cezary Żak dał swoją żonę do serialu, aby mogła powiększyć swoją reputację aktorską. To się udało, a wynikiem była rola w serialu "Ranczo", w którym występowała jako Solejukowa.
Beznadzieja w porównaniu z poprzednikiem z dobrego serialu komediowego zrobili marny serial obyczajowy nawet Żak i Barciś grali słabo w ogóle się nie starali. Moja ocena 1/10 dobrze że po 17 odcinkach serial zszedł z anteny z powodu niskiej oglądalności.
_________________ Nie zgadzam się na kopiowanie moich linków na inne fora ani na udostępnianie plików w sieciach p2p oraz p2m
Ostatnio zmieniony przez kiepski-fan 2010-05-07, 21:27, w całości zmieniany 1 raz
No wlasnie nie sadze aby ta druga czesc byla taka zła ale napewno nie byla smieszniejsza od tamtej czescji ja tak samo nie ogladalem 17 odcinka ale według mnie mogl by kontynułowac nagrywanie CNLM