No wlasnie nie sadze aby ta druga czesc byla taka zła ale napewno nie byla smieszniejsza od tamtej czescji ja tak samo nie ogladalem 17 odcinka ale według mnie mogl by kontynułowac nagrywanie CNLM
Zgadzam się z tobą mogli by kontynuować nagrywanie , także nie widziałem 17 odcinka i rzeczywiśce nie jest takie śmieszne jak stare ale też bardzo fajne. Czy stare Miodowe Lata czy Nowe - Zawsze mi się podobały i stoją na tym samym poziomie.
Czy stare Miodowe Lata czy Nowe - Zawsze mi się podobały i stoją na tym samym poziomie.
Kpisz, czy o drogę pytasz?
Nowa wersja się nie umywa do świetnego humoru prezentowanego w "Miodowych latach". To wygląda raczej jak obyczajówka z drobnymi elementami komedii, a nie sama komedia jak dawniej.
Co do produkcji kolejnych odcinków "Miodowych lat", to zaprzestano tego z powodu, że skończyła się licencja na produkcję. Wyprodukowano taką ilość, jaka była możliwa. Później idąc za ciosem próbowano osiągnąć sukces kontynuując serial, ale w tandetnej wersji.