Dobry aktor i świetny kabareciarz. Nie wyobrażam sobie nikogo innego w roli Edzia Listonosza. Mam nadzieję że jeśli będą kręcić kolejne odcinki Kiepskich to Edzio się w nich pojawi.
Pan Smoleń jest znów w szpitalu...problemy z sercem
_________________ "Nie ważnie ile razy upadniesz, ważniejsze ile razy się podniesiesz!"
http://rzut-karny.bloog.pl/ <Sport bez ściemy!
Felieton:"15 lat temu..."
Zapraszam:)
On był super, a teraz, cóż, nie mogę stwierdzić czy jest gorszy jak inni aktorzy czy nie, bo strasznie rzadko go widziałem, a jak już, to prawie nic nie mówił. Ale w starych odcinkach był świetny.
Bohdana Smolenia uwielbiam i jako Edzia listonosza i jako kabareciarza. Tworzył świetny duet z Zenonem Laskowikiem. Teraz w Kiepskich pojawia się co prawda w miarę rzadko, ale zawsze powie coś z humorem.
Kilka lat temu przeprowadził się dokądś, lecz wcześniej mieszkał w tej samej wsi co ja Teraz jeśli jestem dobrze poinformowany mieszka tam któryś z jego synów. Kurde, gdyby nadal tu mieszkał, może bym go odwiedził, chociaż nie wiadomo jak by zareagował
Swoją drogą bardzo żal mi Smolenia, bo przeżył śmierć 2 najbliższych jemu osób, do tego kilka nieudanych związków, przewlekłe choroby płuc. Nic, tylko zdrowia życzyć.
Ja nie wymagam żeby Edzio teraz robił popisy jak w odcinku Chłopaki Okey ale zawsze może powiedzieć jakąś rymowankę,nawet bez wielkiego zapału ale zawsze to jakiś element humoru a tego ostatnio w kiepskich brakuje. Wracając do Edzia,wystarczy popatrzeć na 323 odcinek kiedy rymował o ZUSie
_________________ "Jeszcze jeden numer taki,a wypruje z pana flaki!"