Chciałbym wiedziec, jaki macie ulubiony typ batonu.
Wezmę pod uwagę wyniki ankiety, bo sam nie wiem jaki konsumowac (cały czas te marsy)
Od siebie dodam że jest podróba batona "Mars" "Titan" Która jest dużo lepsza od oryginału i kosztuje ok 99gr.
Niektóre mają różne rodzaje np 3 bit i Lion, JEŚLI ZAZNACZYSZ TAKI BATON, PODAJ NAJLEPSZY RODZAJ.
Usunąłem tę smutną minkę, którą wstawiłeś na końcu zdania w nazwie tematu.
U mnie rządzi Twix, a dalej to 3bit, Snickers i Prince Pollo
_________________ Pomalutku, po cichutku, powolutku, aż to skutku. Miłe słówko, komplemencik, bombonierka i prezencik. Sratki, kwiatki, duperele- dajesz mało, bierzesz wiele. Ale jaja, ja pierdziele.
Liony i Snickersy za bardzo zalatują chemią, także nawet ich nie tykam. Od czasu do czasu skosztuję Milky Waya, bo jest całkiem dobry. Maciek, Pawełek, Ikar to również dobre batony. Szczególnie Maciek z nadzieniem adwokatowym. Ktoś tu wymienił Knoppersy i muszę powiedzieć, że też są dobre, chociaż w niektórych sklepach przesadzają z ceną ("rekordziści" chcą nawet 3 zł za sztukę).
Ostatnio zmieniony przez The Iceman 2011-04-25, 11:37, w całości zmieniany 2 razy
. Ktoś tu wymienił Knoppersy i muszę powiedzieć, że też są dobre, chociaż w niektórych sklepach przesadzają z ceną ("rekordziści" chcą nawet 3 zł za sztukę).
No czemu sie dziwisz? Obecna polityka gospodarcza to 'wszystko po 5 zl', nie martw sie, z cenami dogonimy Zachod :p
Uwielbiam tez Duplo, a Lion rzeczywiscie chemia zalatuje, chociaz go uwielbiam
Mniej czy bardziej, ale wszystkie batony to zwykła chemia
Tak samo jak chipsy czy inne napoje gazowane.
_________________ Pomalutku, po cichutku, powolutku, aż to skutku. Miłe słówko, komplemencik, bombonierka i prezencik. Sratki, kwiatki, duperele- dajesz mało, bierzesz wiele. Ale jaja, ja pierdziele.
Jak to powiedział Ferdek: Wszystko na tym świecie co dobre to niezdrowe jest
Ale ja Chipsy wolę bardziej od batonów, popić colą... Wiem że to jest spożywanie ,kwasu solnego' ale liczy się smak
Lubię też batony zbożowe (musli). Biją na głowę wszystkie inne. Nie dość, że zdrowe, to jeszcze dobre w smaku. W dodatku nie są drogie (kupuję w Kauflandzie, producent Stilla Natura).
Ostatnio zmieniony przez The Iceman 2011-04-25, 13:50, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: 2011-05-15, 08:51
Kinder Bueno, Lion White, Knoppers, Milky way <333, Twix, Princessa (dla mnie to też batonik), Kinder Pingui, Kinder Mleczna kanapka, Horalky i wiele innych ;D
A jeśli o moją ulubioną czekoladę chodzi to jest to Milka
Ostatnio zmieniony przez GordVadosska 2011-05-15, 08:52, w całości zmieniany 1 raz
3 bit i Twix są dobre... Właściwie każdy z tych wymienionych jest dobry. Kwestia tylko jakiego się kupi (np. Niemiecki bounty jest 100 % lepszy od tego na Polski rynek )