Podoba mi się ta aktorka ale niestety widziałem ją tylko w tym serialu SWIAT WEDŁUG KIEPSCKICH ale może zobacze ją jeszcze w jakimś innym.Czasami potrafi być naprawde śmieszna w ŚWK WG mnie najlepszy z nią numer był w odcinku redaktorka.Tylko tak trochę nie często występuje.
Narazie tyle o niej powiem.
_________________ A jednak! POWRACAM!!!
Polecam stronę www.przygodyreksia.pl
Polecam równierz stronę www.5klasista.interia.pl
Wiecie co możecie mówić na mnie !p!
W skrócie...
Pozdrawiam wszystkich użytkowników tego forum! !!!Patryk!!!
_________________ A jednak! POWRACAM!!!
Polecam stronę www.przygodyreksia.pl
Polecam równierz stronę www.5klasista.interia.pl
Wiecie co możecie mówić na mnie !p!
W skrócie...
Pozdrawiam wszystkich użytkowników tego forum! !!!Patryk!!!
Podoba mi się ta aktorka ale niestety widziałem ją tylko w tym serialu SWIAT WEDŁUG KIEPSCKICH ale może zobacze ją jeszcze w jakimś innym.Czasami potrafi być naprawde śmieszna w ŚWK WG mnie najlepszy z nią numer był w odcinku redaktorka.Tylko tak trochę nie często występuje.
Narazie tyle o niej powiem.
Osobiście to wątpię że zobaczysz ją jeszcze gdzieś indziej bo wg mojej opinii to marna z niej aktorka. W sumie to chyba najgorsza w serialu. Jak dla mnie to nie ma talentu dziewczyna. A co do wyglądu to faktycznie może się podobać.
Ja mariolke z kiepskich widziałam na żywoo, i szczerze mówiąc moim zdaniem powinna odejść z tego serialu ponieważ tylko kretynke z siebie robi ... a tak naprawde jest bardzo fajna dziewczyna i inteligentna ...
Wysłany: 2009-06-10, 20:37
Niech wystąpi wreszcie!
_________________ 473781293843+4774748843475=_
)()( pieniądze !!!Patryk!!!'aTU !!!
Serdecznie><><><><><><> zapraszamy ::::"""""""'''''''''''''''''[][]][][][\\\\\\\\||||||||||||
POzdrawiam! I II III (*(%^$#%#(%$%#&%Q$#%$&%&
Będzie, ponieważ w reklamie jest.
Przynajmniej w jednym będzie.
Ogólnie podoba mi się. Fajna jest i jej teksty bywają bardzo śmieszne. Poza tym fajnie je wypowiada
Szczególnie "Zgredziki", "Ty ojciec taki nienowoczesny jesteś".
Ostatnio zmieniony przez Kiepska_Fanka 2009-10-22, 19:25, w całości zmieniany 1 raz
Charlie [Usunięty]
Wysłany: 2009-08-14, 01:19
Fajnie,że Mariolka bd w nowych odcinkach a te już niedlugo. Co do tekstu to mi się podobał jeden z któregoś odcinka nie pamiętam jakiego: "Ojciec nie wal, bo parówkę sobie robie" ( albo mnie poparzysz) - chyba te pierwsze
Mnie ostatnio wkurza to, że jak jakiś chłopak ogląda ŚwK, to tylko patrzy na Mariolkę i mówi "jaka ona ładna itp...". A serial przecież nie zaczyna się i nie kończy na Mariolce.
Jak coś, nie piszę o Was.