Nie lubię Badury bo on jak dla mnie psuje ten serial co w nowych odcinkach zdarza się co chwile ,kiedy Ferdek idzie się do niego wyżalić zamiast iść do Boczka albo do Paździocha
- A dlatego że pan źle na nią dupą siadasz o
Racja - Badura to najgorsza postać serialu... Taki zamulony pijak i nie ma swoich tekstów.
Może nie najgorsza. Bo najgorszą jest Jolaśka przecież, a za nią zaraz P. Yoka, mimo, iż nie występuje w serialu Ale mówiąc szczerze i na całkiem poważnie, Badura stał się zapchajdziurą numero duo zaraz po Malinowskiej. Potem przyszła Jolaśka jako numero tre i mamy piękne trio, które należy spakować i wysłać pierwszym pociągiem w jedną stronę jak najdalej kamienicy przy Ćwiartki 3/4.
Badura wesoły człowiek, trzeba rozumieć jego humor, znam takich jak on i wcale nie sa aktorami a wrecz przeciwnie lubia wypic i tez podtrzymują na duchu jak Badura.
Taki tam sobie menel. Nawet ostatnio zacząłem go troche lubić, ale nie darze go zbyt dużą sympatią. Mimo to pasuje on do serialu, bo właśnie kogoś takiego w nim od dłuzszego czasu brakowało
_________________ "Udzielać się na forum to każdy jeden umie, ale robić to nie ma komu"
Badura to taki menel, z którym Ferdek może pić tanie wino. Myśle, że w takim szarym serialu jakim jest ŚWK powinien być taki Badura i tyle
A od kiedy to Ferdek jest jakimś menelem? Ferdek to Ferdek, pije tylko Mocnego Fulla i czasami wódkę, ale tylko okazyjnie lub dla lepszego trawienia To nie jest menel i nie powinien mieć nic wspólnego z Badurą.
_________________ "Nie wiem, jak odcinek mógł was nie śmieszyć, był na mniej więcej poziomie tego, który leciał przed nim... Mistrz podrobów." - użytkownik ruter o odcinku "czumunumlunga" [*]
Powiem tak, gdyby To Khamidov był reżyserem a nie Yoka to nie byłoby Jolaśki, Badury i Malinowskiej. Byłoby lepiej Ale musimy sie przyzwyczaić i oswoić z tą myślą, że to Badura i Jolasia będą grały główne role Mam nadzieje, że petycja coś zmieni i 16 sezon będzie tak samo dobry jak sezon 7, który według mnie był najlepszy w historii serialu
_________________ "Udzielać się na forum to każdy jeden umie, ale robić to nie ma komu"
Ostatnio zmieniony przez gafik3 2012-02-27, 21:09, w całości zmieniany 1 raz
Cóż... Byłoby naprawdę pięknie, ale chyba nie ma na co liczyć, że będą spore zmiany. Nie ma takiej możliwości, żeby wywalili te wszystkie zbędne postacie tylko dlatego, że fanom to nie podchodzi. Yoka dostał ten biedny serial w swoje łapy i teraz konsekwentnie stawia na swoim, nie zważając na to, że widzom się to nie podoba. Co do Badury, to moim zdaniem ostatecznie mógłby być, ale gdyby miał wystąpić w jednym odcinku na piętnaście, a nie w każdym. Ta postać jest nudna jak flaki z olejem, a już na pewno nie jest w żadnym stopniu śmieszna. Do tego jeszcze to całe złomowisko...
_________________ "Nie wiem, jak odcinek mógł was nie śmieszyć, był na mniej więcej poziomie tego, który leciał przed nim... Mistrz podrobów." - użytkownik ruter o odcinku "czumunumlunga" [*]