Wysłany: 2011-07-22, 11:26 ANKIETA: NAJLEPSZA POSTAĆ KOBIECA W ŚWK
Uwaga! W sondzie można zaznaczyć 2 postacie, czyli oddać 2 głosy!
Jestem bardzo ciekawa, która postać kobieca najbardziej Wam się podoba.
Dla mnie 'kobietą wszech czasów' w serialu ŚwK jest oczywiście Helena Paździoch
i Ś.P. BABKA RULEZ!
A Wy, co sądzicie?
Proszę: głosujcie i komentujcie [/i]
A tak nawiasem po co ta Podlaska czy Irina a jeśli tak to dajcie Pamelę Anderson czy Barbarę Pierdzimonkę. Wedlug mnie postacie z jednych odcinków trafiają do innych!
_________________ Yoka do domu! Niech se rodzinki kręci ale nie Kiepskich!
_________________ Pomalutku, po cichutku, powolutku, aż to skutku. Miłe słówko, komplemencik, bombonierka i prezencik. Sratki, kwiatki, duperele- dajesz mało, bierzesz wiele. Ale jaja, ja pierdziele.
Babka Rozalia - fajne były te kłótnie z Ferdkiem. Tak się nie lubili, że miło było popatrzeć.
Helena Paździoch - za to jak potrafi werbalnie zgnoić mendę Paździocha
_________________ Wolę żyć skromnie ale pozostać człowiekiem dużego formatu
Wybrałem babkę i Helenę. Chyba nie trzeba tłumaczyć, reszta się nie umywa. Teksty obu tych pań wymiatają.
P.S Mocna też jest Dominika Kurdziel jak to ktoś już wspomniał ;d
_________________ "Tylko ten nie popełnia błędów, kto nic robi."
"Religia to rodzaj duchowego alkoholu, w którym niewolnicy kapitału topią swoje człowieczeństwo i pragnienie lepszego życia." Włodzimierz Lenin Człowiekiem jezdem i muszę mieć na browara
Zagłosowałem na Paździochową: ideał kobiety , ma świetne podejście do małżeństwa...
Drugi głos oddałem (jako jedyny na razie) na Jolaśkę. Tutaj należy się trochę tłumaczenia:
Zauważyłem, że na forum Jolaśki nikt nie lubi - nie dziwię się temu patrząc po średniej wieku forumowiczów (bez urazy). Jak pójdziecie na studia/do pracy spotkacie takie Jolaśki chodzące stadami: dziewczynki ze wsi, co to im się wydaje, że są lepsze od innych, bo chwilę mieszkały w dużym mieście.
Mam parę takich koleżanek i dla mnie ta postać to wyśmienita (i trafiona) satyra na ten archetyp.