Ankieta ma się rozumieć obejmuje wszystkie sezony ?
Ciężko wybrać bo pewne postaci wkurzają okresowo.
Na początku nie irytował nikt ale ostatnimi czasy to nawet Ferdek z Haliną są nie do zniesienia. Walduś sprzed wyjazdu a teraz to też dwie różne bajki itp.
Jedynie Paździochy mnie nigdy nie irytowały z Boczkiem. Nawet w tych najsłabszych odcinkach.
Jolanta, Halina (obecne odcinki - to jej kretyńskie podśpiewywanie, siedzenie z Paździochową i żarcie pączków), Mariolka (gdzieś tak około 10-11 sezonu).
_________________ Mam nadzieję, że nigdy nie doczekam 393 odcinka ŚWK.
Wysłany: 2011-12-29, 13:20
W zasadzie to każda postać mi pasuje, z takim jednak zastrzeżeniem, że częstotliwość pojawiania się niektórych mogła by spaść do minimum, na przykład żony Waldka albo Mariolki jakoś w nadmiarze przetrawić nie mogę.
Wysłany: 2011-12-29, 13:42
Zagłosowałem na:
-Jolanta
-Badura
-Malinowska
Jolasia sama w sobie, jako postać mogłaby zostać, lecz scenarzyści musieliby zmienić jej charakter. Nie wiem co ta postać miała wnieść do serialu. Chyba tylko zamieszanie.
Badura też mógłby zostać, ale jeśli ograniczyłoby się jego udział w serialu do minimum, a nie tak, jak teraz w co drugim odcinku Ferdek rozmawia z Badurą na złomowisku (w starych odcinkach tego nie było i było dobrze, a teraz robią z Ferdka jakiegoś menela, który pije wino na złomowisku).
Malinowska jest, jak dla mnie chyba jeszcze bardziej irytującą postacią niż Jolasia.
Występuje w 2-3 odcinkach na serie, ale jeśli już wystąpi to... .
Nie nadaje się do tego serialu.