Zagłosowałem na Malinowską i Jolantę ....
Malinowska - wkurzała mnie w odc. ''Trzystu'' tą swoją herbatką , a Jolanta to w każdym odcinku jest irytująca ... Wszędzie musi się wepchać , już nawet Paździoch i Boczek ( kiedyś postacie pierwszoplanowe ) występują mniej niż ona ...
Jolanta, Kozłowski, Badura. Te trio mnie strasznie denerwuje i jak najszybciej powinno odpaść. Na kolejnym miejscu (szkoda, że nie dało się zaznaczyć), postawiłabym bezsprzecznie Malinowską. Wredna baba z obskurnej kamienicy.
Nie ma co, "piękny" kwartet nam się zrobił. Dla mnie OUT.
1.Jolanta strasznie mnie denerwuje, a szczególnie jej śmiech.
2.Malinowska, bo ciągle powtarza to samo i nie swoich własnych tekstów, strasznie denerwowała mnie jej piosenka w odcinku "Opowieść o lekkim zabarwieniu erotycznym".
3.Kozłowski, denerwuje mnie jego przychodzenie do Ferdka i mówienie:"Nie panie zdejmę sobie buta to mnie noga trochę odpocznie"-co to w ogóle ma być? Ma śmieszne teksty, ale u mnie nimi nie nadrabia.
_________________ "No to za Jagiełło, żeby nas nie pogięło" "Wierzył chłop w gusła, aż mu dupa uschła"
Ostatnio zmieniony przez Matt 2012-05-05, 09:38, w całości zmieniany 1 raz
Zaznaczyłem na Badurę, Malinowską i Waldka. Waldek był fajny do końca pierwszej serii a potem już miał całkowicie debilne zachowanie. Po 1 sezonie go w ogóle nie powinno być!
A Ja zaznaczyłem Jolasie, Malinowską i Mariolkę. Mariolka była fajna kiedy chodziła do szkoły i była młoda. Potem zaczęła już irytować. Za Malinowska nigdy nie przepadałem, choć jest mi racze obojętna, a Jolaśka? Hm... Nie cierpie jej charakteru i tego jak naskakuje na Waldusia, którego uwielbiam. Mam nadzieje, ze z czasem wróci stary, dobry walduś z lat 1999-2004 choć jest to mało prawdopodobne przy ówczesnym reżyserze
_________________ "Udzielać się na forum to każdy jeden umie, ale robić to nie ma komu"