Oprócz Ani i Michała w filmie zobaczymy: Pawła Małaszyńskiego, Daniela Olbrychskiego, Annę Dereszowską, Andrzeja Seweryna, Piotra Fronczewskiego, Andrzeja Grabowskiego oraz Mirosława Bakę.
Fanom Andrzeja Grabowskiego polecam serial "Duch w dom" z 2010 roku gdzie zagrał on dosyć nieźle sąsiada głównych bohaterów.Jego partnerką natomiast była Magdalena Stużyńska.
Fanom Andrzeja Grabowskiego polecam serial "Duch w dom" z 2010 roku gdzie zagrał on dosyć nieźle sąsiada głównych bohaterów.Jego partnerką natomiast była Magdalena Stużyńska.
Ten serial oglądałem jedynie dla Agnieszki Pilaszewskiej i Piotra Fronczewskiego. A że był tam Grabowski.. mnie nie zachwycił. Serial ogólnie pozytywny, można było przy nim spokojnie usiąść i oglądać.
_________________ Polski Fiat 126p FL [KCH 1701] - smak 90-tych lat
Ten serial oglądałem jedynie dla Agnieszki Pilaszewskiej i Piotra Fronczewskiego. A że był tam Grabowski.. mnie nie zachwycił. Serial ogólnie pozytywny, można było przy nim spokojnie usiąść i oglądać.
Tak i szkoda,że było tylko 8 odcinków.Mi podobała się np.Pietrucha.
Kurczę, jak by tu ocenić Andrzeja Grabowskiego... Dobry z niego aktor, ale jednak nie wybitny, chociaż rolą w Kiepskich podbiłby cały świat i dostałby za nią Oscara
Jak Ferdek w pierwszysch 250 odcinkach był bombowy i niesamowity. Radość, optymizm i chęć do pracy tryskały z P. Grabowskiego. Obecnie już tak nie jest, a po aktorze widać, że praca na planie ŚwK już mu się przejadła.
Kurczę, jak by tu ocenić Andrzeja Grabowskiego... Dobry z niego aktor, ale jednak nie wybitny, chociaż rolą w Kiepskich podbiłby cały świat i dostałby za nią Oscara
Wybitny to jest ale w jednym typie ról - mianowicie totalnych chamów ale z nutą sympatii - od Jurewicza poprzez Kiepskiego do Gebelsa i Kowala. Tu go nikt nie pobije - nawet w USA.