Bardzo dobry odcinek śmiałem się przez cały czas . Najlepszy był oczywiście Paździoch z tym swoim gałgankiem i Paździochowa jak chciała go zabić. Mariola , Halina i Boczek również bardzo dobrze zagrali i podobało mi się to 8/10
- A dlatego że pan źle na nią dupą siadasz o
Odcinek był bardzo fajny Śmieszył mnie przez cały czas Ten motyw ze śledzeniem Paździocha przez Helenę i sąsiadów byś świetny! Taki lekki horror Jedyne co mnie wkurzyło to to coś co wieścił Paździoch Marioli. Ale odcinek był zajefajny! 9/10
Fajny odcinek, ale bez rewelacji. Podobał mi się początek jak Paździoch przyszedł do Ferdka i wierszyk gałganka w kuchni, chyba coś mówił o misia beli i konfaceli. Fajna też scena na korytarzu jak myśleli, że Helena nie żyje, a później wstała i chciała zabić Paździocha. Fajna też końcówka z Mariolką.
Ocena:7/10
_________________ "No to za Jagiełło, żeby nas nie pogięło" "Wierzył chłop w gusła, aż mu dupa uschła"
Ostatnio zmieniony przez Matt 2012-05-06, 14:01, w całości zmieniany 1 raz