Bardzo dobry a zarazem śmieszny odcinek . Od początku do końca wszystko mi się podobało , taka tematyka jak najbardziej mi się podoba. Niezłe teksty ze strony Paździoch jeden z nich który zapamiętałem to ten jak przyszedł ten chłop do tej baby a Paździoch na to : Dziwka również jak Boczek przyszedł i się pytał Andro co ? a Paździoch : Gówno. Podejrzliwość Haliny również bardzo dobra. 8/10
- A dlatego że pan źle na nią dupą siadasz o
Śmieszny i dobry odcinek, fajne było jak pażdzioch krzyczał na widok sąsiadki, gdy ta się rozbierała, jak krzyczał, gdy ta jadła banana, tekst: '' Bezczelnie pomachała do mnie ręką '', i jak padł , jak wyzywał ją od nierządnic, jak spadł z dachu, no i ostatnia scena, gdy Ferdek wyprosił Mariolę . Ocena 7/10.
Wg mnie nie najlepszy odcinek, taki średni. Fajne było jak Paździoch i Ferdek obserwowali po nocach te kobiety i jak Paździoch myślał ,że pomachała do niego ręką. Dobre też było jak do tej kobiety przyszedł jakiś mężczyzna i Paździoch ją wyzywał. Fajna też końcówka z Mariolą:"Mariolka proszę mnie wyjść z tym bananem!".
Ocena:6/10
_________________ "No to za Jagiełło, żeby nas nie pogięło" "Wierzył chłop w gusła, aż mu dupa uschła"
Ostatnio zmieniony przez Matt 2012-04-27, 08:29, w całości zmieniany 1 raz
Średni odcinek 4/10. Najlepsze było jak Halina nakrywała ich na podglądaniu dziewczyny, wścibstwo Boczka. Na minus te całe podglądanie dziewczyny, tanieć Paździocha na dachu.
_________________ Pan jeszcze wielu rzeczy o mnie nie wie.
Mnie się ten odcinek bardzo podobał. Wścibstwo Boczka, nakrywanie obserwatorów przez Halinkę i cała ta akcja z Przychodzeniem Paździocha w nocy. Zakończenie bardzo dobre, jak ta kobieta "zdradziła" Paździocha. 8/10