Opis: Boczek ze wszystkiego się śmieje - ma bardzo dobry humor. Paździochowi i Kiepskiemu nie podoba się to.
Jakie jest Wasze zdanie o odcinku "Chichot"?
Jest to jeden z moich ulubionych odcinków.
Fajne były te teksty Halinki: "Dziad zdziadziały, zgred wąsaty, morda w pałąk wygięta!" Ogólnie cały odcinek był świetny.
Moim zdaniem jest to odcinek bardzo fajny.
Dobrze grał w nim Boczek.
Najbardziej podobała mi sie scena z Paździochem stojącym przy śmietniku, przebranym za jakąs starą babcie ''Panie Ferdku, to nie jest jakaś stara baba tylko ja, Marian, Janusz Paździoch'' xD
_________________ Szanuj bliźniego swego...jak bliźniego swego
Bardzo dobry odcinek, najlepszy w sezonie 9. Najbardziej podobała mi się scena jak Paździoch zastawił na Boczka pułapkę w kiblu, a Boczek ciągle się śmiał.
Odcinek oceniam na 9,5/10.
_________________ Wierzył chłop w gusła, aż mu dupa uschła
[URL=http://zakaz linkowania do nielegalnych kopii plików/Czak-Noris?b=1][/URL]
Szczytem żenady była scena z Boczkiem i "babą Paździochem". Do tego ten wybuch. Co w tym śmiesznego? Ogólnie odcinek całkiem dobry, poza scenami fantastycznymi i niektórymi elementami akcji z globusem.
Żeby nie było, że tylko narzekam, to Boczek miał też dobre teksty np. "Eee Panie, a gówno mnie obchodzą jakieś gady starożytne, ja se tyle wiem Panie, co se zjem..", oraz tekst Ferdka "Nic śmiesznego nie jest Panie..".
bardzo dobry odcinek . fajny był śmiech boczka i zły paździoch
scena z tą ,,bombą" nie była taka zła Janusz, ...
No i oczywiście fajne zakończenie których w obecnych odcinkach brakuje
_________________ ,,Cza-cza, rumba, tango, disco, bo ja, k**wa, tańczę wszystko."
6/10
Czy ktos mi moze powiedziec z czego tak naprawde sie smial Boczek? Domniemywam ze ze swojej daleko posunietej glupoty bo to chyba wyjasnione nie jest, podobal mi sie tekst:
''Panie Ferdku, to nie jest jakaś stara baba tylko ja, Marian, Janusz Paździoch' - chociaz sama scena nie, przebieranki jakies wybuchy, no ale odcinek ponad przecietrna tamtych czasow.
edit ; nie tamtych czasow tylko tamtego sezonu ;]
_________________ *
Ostatnio zmieniony przez Maximus90 2011-01-12, 02:11, w całości zmieniany 1 raz
Niezły jak na odcinek Yoki. Trochę za dużo efektów specjalnych ale przynajmniej można było się pośmiać. Scena z wizją tragedii trochę nudna. Jednak wystawiona przeze mnie wyżej ocena jest za wysoka jak na ten okres. 6/10
_________________ Mam nadzieję, że nigdy nie doczekam 393 odcinka ŚWK.
Bardzo dobry odcinek, trochę szkoda, że nie zostało wyjaśnione z czego się ten Boczek śmiał Mniej mi się trochę podobała ta scena z globusem, ale i tak dam 9/10
Jeden z najlepszych odcinków Yoki zaraz po Masakrze. Najlepszy kawal wg mnie to ten gdzie kazali przypilnować mu "wnuczka" . I wózek wybuchl.A potem ferdek do paźziocha : boli pana ręka
- bardziej d*&a
Koncówka do przewidzenia.
8/10
_________________ Yoka do domu! Niech se rodzinki kręci ale nie Kiepskich!
Podobał mi się ten odcinek, sensowny i ciekawy. Dobra gra Gnatowskiego, bo ciężko chyba zagrać takiego świra Wszystko mu robili a ten zadowolony. Najlepsza akcja to z dzieckiem i jak asteroida pierdyknęła. 8/10
_________________ Oddaj mi pan moją grzałkę !
Kazik151 [Usunięty]
Wysłany: 2011-12-25, 09:23
Moim zdaniem jest to jak narazie najlepszy odcinek Yoki. Bardzo fajny pomysł, greenboksy i inne efekty specjalne wprowadzone z umiarem, także nie przeszkadzały. Wszystkie pułapki zastawione na Boczka były śmieszne i ciekawe, zakończenie również.
Trzeba również wyróżnić tutaj świetną grę Gnatowskiego, bez niego ten odcinek nie był by aż tak dobry.
10/10.
Wysłany: 2012-03-17, 18:04
Dobry odcinek. Wkurzała Halinka z tym "Do jasnej cholery!" i cała scena łóżkowa słaba. Dobre natomiast było ciągłe śmianie się przez Boczka, pułapki Paździocha i jego śmiech. Dobra scena pod śmietnikiem z Paździochem przebranym za babę. Nawet jak wydupcyło to Boczek się śmiał. "Boli pana ręka? Szczerze mówiąc to bardziej d*&a!" "A co tu tak ciemno, jak w d*&ie u murzyna?" "Po dziabągu" 8/10
Świetny odcinek.W tym odcinku widać głupotę Boczka ,ale ja to lubię. Śmieszne sceny gdy Boczek ciągle się śmiał,a szczególnie pułapka w kiblu i pod śmietnikiem mnie bawiła.Scena z globusem nawet fajna i jak się Boczek bał.Końcowa scena nie najlepsza.
OCENA:8,5/10
_________________ "No to za Jagiełło, żeby nas nie pogięło" "Wierzył chłop w gusła, aż mu dupa uschła"
Bardzo fajny odcinek fajne były te pułapki na Boczka.Głupota Boczka była fajnie pokazana w tym odcinku.Najlepsza scena z tym wózkiem co miał ,,wnuczka,, przypilnować i jak bomba wybuchła a boczek samą rączkę od wózka trzymał i się śmiał .Odcinek oceniam na 8/10.
_________________ Bieresz pan czy nie bieresz bo jak pan nie bieresz to ja biere.
Pomysł głupi ale śmieszny.
Fajnie się Boczek śmiał jak opętany.
"Ale mam dobry humor w mordę jeża"
Pażdzioch jak przyszedł do Ferdka:
- nie przeszkadzam ?
- owszem !
Fajne były te pułapki na Boczka. Ale trochę naciągane że Boczek tak łatwo łyknął bajkę o zagładzie.
Końcówka za to dobra. No i napisy końcowe niecodzienne.
Efekty specjalne bardzo udane.
Boczek się śmiał jak głupi do sera i to cała tajemnica,
Śmiałem się prze cały odcinek jak Boczek !
Po prostu świetny !
Pułapki najlepsze : kibel i wózek ...
Efekty na wysokim poziomie , ale ostatnia scena nie musiała być koniecznie na dachu tylko np. przy oknie ...
Świetny odcinek, dobre było jak pażdzioch przyszedł i powiedział:
- Nie przeszkadzam ?
- Owszem.
Jak ustawiali pułapki na Boczka, jak Ferdek się spytał:
- Boli pana ręka ?
- Szczerze mówiąc, bardziej dupa. Wybuch eksplozji wyrzucił mnie aż pod warzywniak.
Jak pażdzioch się ukrył w kartonie, pomysł z kiblem, no i końcowa scena, gdy siedzieli na dachu. Ocena idzie w dół za ubranko. Moja ocena 7/10.
_________________ Filozofia to dar i przekleństwo.
Wysłany: 2012-04-07, 05:05
Bardzo dobra gra Gnatowskiego. Najlepsza była pułapka w kiblu . Znów niepotrzebne greenboxy (ten z wózkiem dziecięcym). Można było ten pomysł z wózkiem zastąpić jakimś innym. Podobała mi się też ta mroczna scena (z kometą Halley'a jako ziemniakiem ). Ocena: 9*/10
Ostatnio zmieniony przez Dawid Kiepski 2012-04-07, 05:18, w całości zmieniany 1 raz