Fajny odcinek, ale nie rewelacyjny. Najlepsza była scena na bazarze jak okazało się, że Boczek kupuje od Paździocha ciągle te same buty. Moja ocena odcinka to 8,5/10
_________________ Wierzył chłop w gusła, aż mu dupa uschła
[URL=http://zakaz linkowania do nielegalnych kopii plików/Czak-Noris?b=1][/URL]
"Panie, ja żądam moje buty!"
"Panie, przez pana buty, moja żona potłukła sobie jajka boleśnie!"
"-(...) Który raz sprzedałeś mu te same buty?
- Nie wiem który, ale wiem, że nie ostatni!"
Wysłany: 2011-12-09, 13:05
Odcinek dobry, jak na tamte czasy
dul. napisał/a:
wiele śmiesznych scen
dokladnie
Lędzic napisał/a:
"Panie, ja żądam moje buty!"
"Panie, przez pana buty, moja żona potłukła sobie jajka boleśnie!"
"-(...) Który raz sprzedałeś mu te same buty?
- Nie wiem który, ale wiem, że nie ostatni!"
do tej pory jeszce sie z tego brechtam
Ogolna ocena : 6,5/10
Wysłany: 2012-02-28, 20:01
Nawet fajny odcinek. Przyjemnie mi się go oglądało, kilka niezłych tekstów, fabuła o tych butach nieźle wymyślona. 8/10.
Średni odcinek, dobre było jak Halinka rozwaliła jajka i zaklęła, jak Ferdek o tym wspominał no i jak pażdzioch sprzedawał po raz wtóry Boczkowi buty. Ocena spada w dół z powodu ubrania Ferdka. Moja ocena 4/10.
_________________ Filozofia to dar i przekleństwo.
Dobry odcinek. Przewrócenie się Halinki o buty, Ciągłe nabieranie się Boczka przed Paździocha. Dobra też było jak Ferdek wyłudził kasę od Boczka i jak Ferdek dogadywał się w sprawie sprzedaży butów 7/10
Ciekawy odcinek.Fajny tekst Ferdka:"Panie Boczek, moja żona stłukła sobie przez te buty jajka".
Fajna scena na bazarze jak Paździoch wrobił Boczka.I scena w kuchni jak Boczek powiedział:"Panie nie zawracaj mi pan tu głowy masz pan dyche i daj mi pan spokój.Ogólnie dużo śmiesznych scen i tekstów.
OCENA:10/10
_________________ "No to za Jagiełło, żeby nas nie pogięło" "Wierzył chłop w gusła, aż mu dupa uschła"