Całkiem niezły odcinek choć fabuła trochę dziwna. Program w TV momentami przynudzał a momentami śmieszył. Dobra była akcja jak Boczek zabił królową i później jak się zachowały robale bez królowej. Oczywiście minus za nowości techniczne od 6. serii. 6/10
_________________ Mam nadzieję, że nigdy nie doczekam 393 odcinka ŚWK.
Ostatnio zmieniony przez paździoch91 2011-03-16, 15:55, w całości zmieniany 1 raz
Świetny odcinek, dobra była ta początkowa piosenka '' latała pani z panem areoplanem '', pażdzioch przebrany na biało, szarańcze na korytarzu, program przetrwam w TV, jak Ślina pokazał jak ma czyste stópki, jak Boczek zabił królową, i ta mina pażdziochowej jak pażdzioch miał zawał, no i końcowa scena z dwoma jedwabnikami, i ich piosenka, twarze jedwabników. Moja ocena 9,5/10.
_________________ Filozofia to dar i przekleństwo.
Ciekawy odcinek 7/10. Najlepsza była piosenka Ferdka, program w TV "Kłaniam się bardzo nisko" i głową w stół, Boczek bojący się królowej.
_________________ Pan jeszcze wielu rzeczy o mnie nie wie.
Kazik151 [Usunięty]
Wysłany: 2012-02-18, 08:17
bodzio_09321 napisał/a:
program w TV "Kłaniam się bardzo nisko" i głową w stół
To akurat było zerżnięte z odcinka "Nie bój żaby", tylko, że tam zrobione to było sto razy lepiej.
Odcinek nawet niezły, ale do ideału mu daleko. Odniosłem wrażenie jakby scenarzyści nie mieli pomysłu na ten odcinek. Pierwsza połowa, coś tam otych stopach procentowych, a dopiero później o jedwabnikach Paździocha. Program w tv to raczej taka zapchajdziura, chociaż dobre było jak ten minister pokazywał, że ma stopy czyste. Na plus oczywiście "latała pani z panem...", jak Boczek zabił królową i zawał Paździocha oraz jak robale zachowywały się bez królowej.
6/10
Ostatnio zmieniony przez Kazik151 2012-02-18, 08:18, w całości zmieniany 1 raz
Jak dla mnie świetny odcinek.Nawet śmieszny.Fajne było jak walili głową w stół i "kłaniam się nisko".Podobał mi się opiekuńczy Paździoch w stosunku do owadów.Boczek bojący się owadów,a końcowa piosenka mnie rozwaliła"Latała pani z panem aeroplanem....."
Jak dla mnie jeden z lepszych odcinków więc OCENA TO:8,5/10
_________________ "No to za Jagiełło, żeby nas nie pogięło" "Wierzył chłop w gusła, aż mu dupa uschła"
Nawet niezły odcinek. Może jakiś niezbyt śmieszny, ale i tak fajnie się ogląda. Najlepsze oczywiście jak Boczek zabił królową. Fajnie Paździoch wyglądał w tym jedwabiu . 7/10.
_________________ Menda, świnia jedna przebrzydła, łysa pała.
Wysłany: 2012-02-18, 13:39
Odcinek dobry, najlepszy był początek i "Latała pani z panem aeroplanem, puszczali sobie pszczoły na dupy goły" a potem Boczek " i ram pam pam tawarisz gienerał" Dobre też było jak Boczek zabił królową i jak latały te jedwabniki po korytarzu i każdy z laczkiem w ręku. 8/10