Tagi: Świat według Kiepskich, Kiepscy, Filmy, Wszystkie odcinki, Download, Seriale, Waldek Kiepski, Forum filmowe, Serial, Telewizja, TV
Świat według Kiepskich FORUM
 Strona Główna  Kiepscy  FAQ  Szukaj  Użytkownicy  Grupy  Mapa forum  RSS  Rejestracja  Zaloguj

Poprzedni temat :: Następny temat
249 Bob
Autor Wiadomość
paździoch91 
Moderator
Menda bazarowa

Wysłany: 2012-02-02, 20:52   

Dan-TuTenCham napisał/a:
Dlaczego ten odcinek jest w tabelce "Ważne tematy"

Nie wiem, może przypadkowo go przykleiłem przenosząc posty. Już jest ok.

rasrev 
Paździoch
stara łysa pierdoło!

Wysłany: 2012-02-02, 21:48   

Spoko odcinek, można było się pośmiać. Bardzo lubię takiego Ferdka, któremu coś się nie podoba i ma w d*&ie całe towarzystwo. No i ma racje, bo Boczek to "zwykły cham, rzeźnik, ze wsi, spod Elbląga" ;d Scenka z Grażynką jak przyszła znakomita- "KOKOKOKOKO"

ale najbardziej podobał mi się moment wybierania się Paździochów na imprezę- "muszę połowę odnieść [...] Bo pana Ferdka nie będzie" "Zaraz zaraz powiedziałem że się zastanawiam ";d;d

^^ Widać jakie Ferdek ma poważanie jak aż połowę Paździoch chciał zabierać ;d;d

Ferdynand K. 
Ferdynand Kiepski
Moje ulubiene !

Wysłany: 2012-02-04, 11:24   

Świetny odcinek ! Najlepszą sceną według mnie jest pokazanie pocztówki Halince i ten napis :
''W każdej chwili tam i tu chce Ci mówić AJLAWJU'' Czak Noris :mrgreen: I zdjęcie Ferdka :lol:
Dobra była też scena z Paździochami : ''Muszę odnieść jedną skrzynkę , bo pana Ferdka nie będzie ''
A Ferdek : ''Chwila , zastanawiam się ! '' :lol:
Początek niezły , tylko nie wiem kto tam się skradał ..... ''Dupa ! ...... Dupa ! .....''

Ogólnie odcinek oceniam na 7,5/10 ..... Mi te kolorki też przeszkadzają :-/

Maximus90 
Ferdynand Kiepski

Ostrzeżeń:
 6/3/6
Wysłany: 2012-02-11, 18:10   

Obejrzałem ponownie i oceny nie zmieniam. Kapitalny odcinek, totalna czołówka serialu. Genialne dialogi i wszystko to z czego serial słynie. Rozwala mnie scena przy stole, przed przyjściem Grażynki gdy mowa jest numerze Boba w warzywniaku i 'a tak se przyświrowałem'. Początek też świetny z waleniem do drzwi i 'd*&a' Ferdka. Jeszcze jedno, piszecie o kolorkach i śmiechach - z czym się zgadzam nie powinno być zmiany, ale ten odcinek był tak kapitalny, że po prostu nei zwraca się na nie uwagi.

adam908 
Waldek
No jak nie jak tak !

Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: 2012-04-07, 21:10   

Bardzo dobry odcinek i co tu jeszcze powiedziec wszystkie sceny i w ogóle wszystko było dobrze zagrane i powiedziane Boczek oczywiście najlepszy każdy go lubił a Ferdek nie i nie mógł się z tym pogodzić :-P 10/10

- Ale deska się rozdupcyła
- No rozdupcyła się ale przecie nie dlatego że Niemiecka
- A niby dlaczego ?
- A dlatego że pan źle na nią dupą siadasz o
Ostatnio zmieniony przez adam908 2012-04-07, 21:12, w całości zmieniany 2 razy  

Mati1996 
Paździoch
Karwasz Twarz

Ostrzeżeń:
 6/3/6
Wysłany: 2012-04-10, 18:34   

Świetny odcinek, dobre było jak Ferdek otworzył drzwi, a tu ktoś ukiekł, jak powiedział: '' Dupa, dupa, żartownisie zasrani '', jak powiedział:
- Panie Boczek, dla mnie pan: byłeś, jesteś i będziesz Boczkiem. Boczek!
- Bob.
jak póżniej miał nie iść na przyjęcie i ten tekst: '' Zara, czy ja powiedziałem, że nie idę ? Powiedziałem, że się zastanawiam ''. :mrgreen: Jak wywijał oczami na przyjęciu, no i końcowa scena, gdy się okazało, że Ferdek tak naprawdę był Czakiem Norisem. :mrgreen: Moja ocena 6/10.

Odpowiedz do tematu