Opis: Ferdkowi zachciewa się ogórka kiszonego. Okazuje się że w domu są tylko korniszony, po swoich opowieściach o ogórkach, Ferdek, Boczek i Paździoch postanawiają sami sobie ukisić.
Według mnie jeden z najlepszych odcinków! A co wy o nim sądzicie?
Odcinek posiada moim zdaniem znakomity scenariusz, historia jak z życia wzięta =)
Świetny odcinek. Wiele razy go oglądałam i za każdym razem pękam ze śmiechu . Polecam go obejrzeć osobom, które nie lubią Świata według Kiepskich - po obejrzeniu "Ogóra" na pewno ŚwK stanie się ich ulubionym serialem .
Jeden z moich ulubionych. Najlepsza była k*%#ica tej babki
Taa ;D Dominika Kurdziel - szkoda, że w tych najnowszych odcinkach nie występuje. Mi podobała się jeszcze scena w której Paździoch wszedł do sypialni i powiedział "Pani Halinko, przepraszam, że tak wszedłem do pani w nocy do sypialni, ale bo chodzą słuchy, że pani umie rewelacyjnie zakisić ogóra." i plaskacz xD
Hmm, przypomnij mi co tam było z polityką bo dosyć dawno oglądałem ten odcinek.
Chodzi zapewne o to, że jak różne ugrupowania polityczne nie zgadzają się w pewnej kwestii, to Polakom nie wychodzi to na dobre.
Przynajmniej, to jest moja interpretacja.
_________________ Mam nadzieję, że nigdy nie doczekam 393 odcinka ŚWK.
A ja niezbyt go lubię. Z "nowych" odcinków dużo bardziej podobał mi się "Naczynia połączone". To pewnie przez zbyt duży udział Boczka (kiedyś go lubiłem, ale teraz mnie wnerwia chyba najbardziej ze wszystkich).
Świetne było jak Ferdek i Pazdzioch "asekurowali" Boczka z okna
_________________ "Nie ważnie ile razy upadniesz, ważniejsze ile razy się podniesiesz!"
http://rzut-karny.bloog.pl/ <Sport bez ściemy!
Felieton:"15 lat temu..."
Zapraszam:)
Zawsze gdy oglądam ten odcinek, to zawsze mam w trakcie jego ochotę zjeść ogórka kiszonego. i to cały słoik wiem że to dzwinie brzmi, ale mam po nim zawsze smaka
Fajny odcinek. 8/10. Najlepsza była ta babka:
Chwileczkę proszę pana, niech mi pan nie przerywa, dobrze?! JAK PAN MÓWIŁ TO JA PANU NIE PRZEYWAŁAAM!!! Miazga
_________________ Bresso!!!(!11
sigi [Usunięty]
Wysłany: 2010-03-03, 19:19
No NIE!!!!!.Najlepsze to że Boczek te ogórki zdobył.Bo myślałam w tym odcinku że tak się nie stanie.Oczekiwałam całki inny przebieg ale to, to było było najlepsze.
Ostatnio zmieniony przez sigi 2010-03-03, 19:38, w całości zmieniany 1 raz