Tagi: Świat według Kiepskich, Kiepscy, Filmy, Wszystkie odcinki, Download, Seriale, Waldek Kiepski, Forum filmowe, Serial, Telewizja, TV
Świat według Kiepskich FORUM
 Strona Główna  Kiepscy  FAQ  Szukaj  Użytkownicy  Grupy  Mapa forum  RSS  Rejestracja  Zaloguj

Poprzedni temat :: Następny temat
245 Wesołych Świąt
Autor Wiadomość
Maximus90 
Ferdynand Kiepski

Ostrzeżeń:
 6/3/6
Wysłany: 2012-03-13, 21:46   

Bardzo dobry odcinek, taki letnio-bożnonarodzeniowy więc można go oglądać niezależnie od poru roku. Duży plus za tekst o słomie pod kiblem. Ogólnie rozwala mnie to jak Ferdek wyśmiewa ciągłe urządzanie świąt :mrgreen:
Mati1996 napisał/a:
- Panie, a nie wiesz pan, że Boczek to debil ?

leże i kwicze :mrgreen: :mrgreen:

Bardzo śmieszny odcinek i ta ostatnia scena autentycznie potrafi najgorszy humor poprawić. Ale niezły burdel Ferdek narobił podczas nieobecności Haliny - puszki sie miotały wszędzie :mrgreen:

edit; zapomniałem oceny - 8/10
Ostatnio zmieniony przez Maximus90 2012-03-13, 21:46, w całości zmieniany 1 raz  

adam908 
Waldek
No jak nie jak tak !

Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: 2012-03-25, 17:27   

Bardzo dobry odcinek oglądałem go 100 razy i za każdym razem śmieszy mnie jeszcze bardziej . Zgodzę się z PontifexMaximus, że odcinek jest letnio-bożonarodzeniowy i można go oglądać niezależnie od pory roku . Jak dla mnie w tym odcinku najlepszy był Paździoch i Boczek którzy mieli Wigilię co miesiąc ale nudziły mnie kłótnie pomiędzy Ferdkiem a Haliną ale ogólnie odcinek w porządku 8/10 :mrgreen:

- Ale deska się rozdupcyła
- No rozdupcyła się ale przecie nie dlatego że Niemiecka
- A niby dlaczego ?
- A dlatego że pan źle na nią dupą siadasz o

Marcelo 
Ferdynand Kiepski
Karwasz twarz

Wysłany: 2012-05-06, 11:16   

Bardzo dobry odcinek. Najlepsze było jak Ferdek nie chciał obierać tych ziemniaków. Bardzo fajnie z tym, że w lato robili sobie święta: Boczek - bo lubił karpia i święta, a Paździoch aby zaspokoić swoja żonę Helenę. Zakończenie też bardzo fajne, ogółem świetnie. 9,5/10

Odpowiedz do tematu