Fajny odc....szczególnie polowania Pazdzioch na kreta
_________________ "Nie ważnie ile razy upadniesz, ważniejsze ile razy się podniesiesz!"
http://rzut-karny.bloog.pl/ <Sport bez ściemy!
Felieton:"15 lat temu..."
Zapraszam:)
ORANJE!!!
sigi [Usunięty]
Wysłany: 2010-02-27, 17:27
Oczywiście że fajny.Ale dlaczego do tej pory niema ten odcinek stałego numeru?
Bo 240 to na forum grunt to rodzinka.Dajmy mu odc.235 Hobby Bo takiego numeru niema.I mamy KŁOPOT Z GŁOWY.
_________________ "Nie ważnie ile razy upadniesz, ważniejsze ile razy się podniesiesz!"
http://rzut-karny.bloog.pl/ <Sport bez ściemy!
Felieton:"15 lat temu..."
Zapraszam:)
Bardzo fajny odcinek. Najlepszy był tekst Paździocha: "Helena, tylko nie po patisonach!". Zakończenie też bardzo śmieszne:
Ferdek: Walory jak pomidory.
Paździoch: Pryskane?
Moja ocena tego odcinka to 9,5/10.
_________________ Wierzył chłop w gusła, aż mu dupa uschła
[URL=http://zakaz linkowania do nielegalnych kopii plików/Czak-Noris?b=1][/URL]
najbardziej mnie to rozśmieszyło:Ferdek: Walory jak pomidory.
Paździoch: Pryskane?.wg mnie to najlepsza scenka w tym odcinku .
Oceniam odcinek na 7 z +/10
_________________ Panu się zawsze chce kiedy mi się chce-Ferdek
Nie,to Panu się chcę Kiedy ja muszę!-Paździoch
Czemu wszędzie przytaczasz jeszcze raz wypowiedzi bohaterów które są post wyżej?
Niezły odcinek choć nie jakoś bardzo dobry. Temat przewodni mało ciekawy ale i tak było w miarę dużo śmiechu. Najlepsza była scena jak "martwy" Paździoch leżał w korytarzu a Boczek robił fotki Paździochowej. Trochę nudziły teksty Paździocha o krecie, że jego korytarze przypominają korytarze hitlerowskie, itd. 7/10
A co do numeru, ten odcinek ma numer 232. Tak jest zawsze emitowany na Polsacie i Polsacie 2.
_________________ Mam nadzieję, że nigdy nie doczekam 393 odcinka ŚWK.
232 to odcinek Drapieżnik. 240 jako Hobby nawet jest na ipli.
Na Ipli i Wikipedii jest źle. Wikipedia ponumerowała zgodnie z kolejnością emisji ale Polsat coś przestawił i faktyczna numeracja stosowana przy każdej emisji jest taka, że 223. to "Kamasuntra" i tak dalej do 231. "Drapieżnik", potem 232. "Hobby", potem 233-239 jak na Wikipedii, 240. "Fryzjer", 241. "Sandały Ojca Gaudentego".
Zresztą, Polsat 2 dziś emitował "Hobby" jako odcinek 232. a o 19:30 na Polsacie będzie "Kamasuntra" jako 223 (choć wczoraj był 222. "Chór").
_________________ Mam nadzieję, że nigdy nie doczekam 393 odcinka ŚWK.
Ostatnio zmieniony przez paździoch91 2011-02-01, 15:31, w całości zmieniany 1 raz
Szczegolnie utkwiły mi w pamięci dwa momenty, gdy Ferdek wszedł do pokoju i zastał Halinkę w dwuznacznej pozie i Boczka robiącego zdjęcia, Kiepski w swoim styli wyzwał Boczka od erosomanów HA! Druga scen to z 'walorami na trzepaku do dołu vel do góry"
Wiek: 17 Dołączył: 28 Lut 2011 Posty: 382 Skąd: Miasto w Koronie
Wysłany: 2011-07-04, 17:17
Boczek najlepsze hobby, Ferdek ładnie go pogonił ze swojego mieszkania hehe...
z tym wyzwoleniem z wszystkiego było śmiechu.. 6/10
_________________ "Wam sie wszystkim oczy otworzą, jak mnie sie zamkną"
hellcabber [Usunięty]
Wysłany: 2012-01-12, 22:47
podobał mi się
początkowo wolno się rozkręcał - pierwsza rozmowa Ferdka z Marianem o działce przydługa, ale potem rozkręcił się
na plus
- Boczek "hobbysta zasrany"
- sexy Paździochowa
- Paździoch jako kreci prześladowca
- przybity Marian na podwieczorku
- brak Marioli
- nie zwalili końcówki, całkiem zjadliwa
na minus
- katastroficzna gra Haliny (ale już przyzwyczaiła do tego)
- wspomniane dłużyzny
7/10
Ostatnio zmieniony przez hellcabber 2012-01-12, 22:48, w całości zmieniany 1 raz