Tagi: Świat według Kiepskich, Kiepscy, Filmy, Wszystkie odcinki, Download, Seriale, Waldek Kiepski, Forum filmowe, Serial, Telewizja, TV
Świat według Kiepskich FORUM
 Strona Główna  Kiepscy  FAQ  Szukaj  Użytkownicy  Grupy  Mapa forum  RSS  Rejestracja  Zaloguj

Poprzedni temat :: Następny temat
225 Demoralizator
Autor Wiadomość
Procjon 
Boczek
O w dupe węża!

Wysłany: 2010-02-03, 11:04   225 Demoralizator

Opis: Rodzina i sąsiedzi stwierdzają, że Ferdek negatywnie wpływa na otoczenie.

Świetny odcinek, jeden z moich ulubionych. Najbardziej podobała mi się scena, gdy Boczek zauważył na ścianie napis ''Paździoch fak ju'' i zaczął się tak głośno śmiać :mrgreen: .
Na plus także występ Włodzimierza Dyły w roli lekarza. Lubię, gdy ten akotr występuje gościnnie w ŚWK. Moja ocena odcinka 10/10.

Co sądzicie o tym odcinku?

Czak Noris 
Ferdynand Kiepski
pecunia non olet

Wysłany: 2010-02-03, 11:12   

Kapitalny odcinek. Najbardziej mnie rozśmieszył napis na ścianie "Paździoch fak ju!". :mrgreen:

paździoch91 
Moderator
Menda bazarowa

Wysłany: 2011-01-21, 12:42   

Podtrzymuję opinię. Odcinek dobry choć trochę podobny do "Ostatniego chama". Dobra była zarażona chamstwem Halinka, napis "Paździoch fak ju" i wiersz w radiu oraz nazwisko lektora Tadeusz Wajchę-Przełóż. Próba leczenia i jej skutki też niezłe. Nie pasowała mi tylko ta retrospekcja, szczególnie peruka Halinki w niej. To wyszło aż za bardzo sztucznie. W ogóle ta retrospekcja była niepotrzebna. 8/10

Lędzic 
Ferdynand Kiepski
I na drugą nóżkę!

Wysłany: 2011-01-21, 21:22   

Oglądając te "zarażoną" Halinkę przypomniały mi się pierwsze odcinki, kiedy to ona mówiła "Kurde" i "...a robić to nie ma komu". Niezły był sławetny napis "Paździoch fak ju"i Ferdek z sąsiadem rozprawiający prz piwie o zachowaniu Mariolki.

W uzupełnieniu wystawiam odcinkowi notę 8/10.

kamikaze316 
Boczek
Kanalia

Wysłany: 2011-02-26, 22:42   

Zgadzam się :-D Lenin wiecznie żywy :mrgreen:
Ale paździocha to super wymalowali na tym murze, jak identyczny :-D
Jeszcze ferdek: A zasadził panu ktoś takiego bardzo kulturalnego kopa w dupę?
Jak dla mnie 9/10 :-D

Victor58 
Boczek
Victor58

Wysłany: 2011-04-10, 17:44   

Zauważyłem w tym odcinku pewną wpadkę która bardzo często pojawia się wśród filmów z lekarzami:
Jak Paździoch zdecydował się że weźmie udział w operacji polegającej na przekazaniu Ferdkowi kultury to lekarz najpierw go zbadał tyle że nie założył słuchawek na uszy więc jaki sens miało takie badanie ??? a poza tym to odcinek GENIALNY !!!!!! :mrgreen:

kamikaze316 
Boczek
Kanalia

Wysłany: 2011-04-11, 21:13   

A zauważyłeś że ten lekarz wyglądał tak jakby sam potrzebował opieki medycznej? :mrgreen:
Krople na chamstwo :-D

kamiqii-k44 
Ferdynand Kiepski
..::ROCKA::..

Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: 2011-05-01, 14:25   

Dobry odcinek. Rzeczywiście, świetna scena z napisem "Paździoch, fak ju!" :mrgreen: 10/10

bodzio_09321 
Paździoch
19bodzio64

Wysłany: 2011-05-01, 14:38   

Fajny odcinek 9/10. Najlepszy był napisz na ścianę albo końcówka jak Paździoch i Ferdek byli chamami.

Matik 
Halinka
Kantry kurde!

Ostrzeżeń:
 6/3/6
Wysłany: 2011-08-08, 13:13   

Dobre było jak Halinka wszedła do sypialni a ferdek leżał w łóżku i chciała mu wytłumaczyc o jego kulturze osobistej i cos mu tam mowila a ferdek odpowiadal kurde no no no halinka no kurde heheheh jak cały czas kurde powtarzał heh i Ten napis Paździoch fak ju hhahahahah ODCINEK OCENIAM 8/10

Victor58 
Boczek
Victor58

Wysłany: 2012-03-13, 23:42   

Nie wiem czy wiecie ale ten komputerek którego używał doktorek podczas "operacji" Ferdka to prawdopodobnie ten sam co w odcinku "Kiepscy mordercy" którego używał doktor podczas obliczania kosztu pogrzebu...

Piotrek2011 
Ferdynand Kiepski
Marian,Babka,Edzio

Ostrzeżeń:
 2/3/6
Wysłany: 2012-03-28, 20:29   

Odcinek należący do złotej,najlepszej serii ŚWK,najlepszy wymalowany Paździoch na ścianie.Zainfekowani Halina i Marian oraz Mariola.10/10.

Mati1996 
Paździoch
Karwasz Twarz

Ostrzeżeń:
 6/3/6
Wysłany: 2012-04-06, 11:26   

Świetny odcinek, dobre było jak pażdzioch się żdziwił, że to Halina, a nie Ferdek, audycja w radiu, wymalowany pażdzioch na ścianie :mrgreen: , badanie przez lekarza Ferdka, odchamianie Ferdka przez lekarza z miasta łodzi, pażdzioch - wzór kultury, jak Ferdek udawał barana, dwa chamy w kamienicy, no i końcowa scena. Moja ocena 8/10.
Ostatnio zmieniony przez Mati1996 2012-04-06, 11:27, w całości zmieniany 1 raz  

lukin 
Boczek
WUNJO

Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: 2012-04-10, 16:59   

Odcinek złoto :-D Większość scen była tak naprawdę super, wszystkie były udane i śmieszne. Bardzo fajny pomysł z tą zdemoralizowaną Halinką na początku. Super im to wyszło. Rozmowa Ferdka z Haliną w łóżku też świetna, - Ferdek: "Ja nic nie rozumie". Następnie napis na ścianie (super śmieszny pomysł) i ten śmiech Boczka, ale potem wchodzi Paździoch i akcja się ciekawie rozwija, a na końcu wchodzi Ferdek, który jest o wszystko obwiniany i wszyscy się ewakuują. Dobranie aktora - lekarza i samo badanie Ferdka w starym, fajnym stylu. "Krople na chamstwo" mnie po prostu rozwaliły, to już nie pierwszy raz w tym odcinku. Ferdek z nietrzeźwiony na korytarzu, udający barana, a nawet podnoszący nogę jak pies - fenomenalne. Potem to ukulturalnianie Ferdka. Fajnie, bo w prosty sposób, za pomocą prostych efektów, jakiś rurek itp. a teraz to by pewnie nie wiadomo co do tego studia przynieśli, pewnie jakieś nie wiem medyczne coś zamiast takiego prostego pomysłu.. No i efekt końcowy, "zamiast jednego chama w kamienicy, mamy dwóch" xD. Mnóstwo śmiesznych tekstów, sytuacji oraz bardzo pomysłowy odcinek.

9,5/10

Matt 
Ferdynand Kiepski
Trochi kultury!

Wysłany: 2012-05-02, 15:24   

Bardzo dobry odcinek ,ale bez rewelacji. :-P
Świetny był ten napis na ścianie "Paździoch fak ju" i jak Boczek i Ferdek śmiali się jak to zobaczyli. :lol:
Początkowa scena była pro jak Paździoch ścigał się z Haliną do kibla i myślał ,że to Ferdek. Dobre było jak Paździoch zaraził się chamstwem od Ferdka. :-D
Ocena:7,5/10 :->

Sheina 
Paździoch
Pałka sie przegła!

Wysłany: 2012-05-07, 16:01   

Odcinek był rewelacyjny.
Począwszy od pierwszej sceny, w której Halina i Paździoch pobiegli razem do kibla, skończywszy na ostatniej. To był jeden z odcinków, w którym Halina odwiedziła WC :mrgreen: . Zrobiła to jeszcze w odcinku "Siłaczka" i w paru innych o ile się nie myle :lol: .

Moja ulubiona scena w tym odcinku, to moment w którym Boczek zauważył na ścianie napis "Paździoch fak ju" i zaczął się śmiać, bo czym przybiegł do niego zbulwersowany Paździoch. ^^

Odcinkowi Demoralizator wystawiam ocenę 8/10.

Odpowiedz do tematu