Tagi: Świat według Kiepskich, Kiepscy, Filmy, Wszystkie odcinki, Download, Seriale, Waldek Kiepski, Forum filmowe, Serial, Telewizja, TV
Świat według Kiepskich FORUM
 Strona Główna  Kiepscy  FAQ  Szukaj  Użytkownicy  Grupy  Mapa forum  RSS  Rejestracja  Zaloguj

Poprzedni temat :: Następny temat
218 Kolke mizerere
Autor Wiadomość
Procjon 
Boczek
O w dupe węża!

Wysłany: 2009-11-07, 18:08   218 Kolke mizerere

Opis: Sąsiedzi odkrywają, że Boczek jest nałogowym kłamcą.

Zauważyliście, że to chyba jedyny odcinek, w którym nie podłożyli ''śmiechu publiczności'' ?

W sumie odcinek nawet ciekawy i ogólnie fajny według mnie.

Kiepska_Fanka 
Ferdynand Kiepski

Ostrzeżeń:
 6/3/6
Wysłany: 2009-11-07, 20:50   

Wiele razy go oglądałam, bardzo mi się podobał. Szzcególnie jak na końcu okazało się, że Boczek to dziewczyna.

Zapraszam na http://youtube.com/user/Kiepska5

Czak Noris 
Ferdynand Kiepski
pecunia non olet

Wysłany: 2009-11-07, 21:17   

Nie wiem, czy dobrze pamiętam, ale czy to ten odcinek, w którym Boczek mówi, że jest Włochem?

youngwolf 
Halinka
Młody wilk

Wysłany: 2009-11-07, 22:21   

faktycznie brak jest smiechow, ale wole z smiechem

krzys133 
Ferdynand Kiepski

Wysłany: 2009-11-07, 22:57   

Ten odcinek był bardzo fajny ;-) Najlepsza k*%#ica Paździocha : Ku*wa wiedziałem , że tak będzie :mrgreen:

Kiepska_Fanka 
Ferdynand Kiepski

Ostrzeżeń:
 6/3/6
Wysłany: 2009-11-10, 21:58   

Fan Ferdynanda, tak, to ten odcinek.

Ja też wolę Kiepskich ze śmiechami.

Parco 
Boczek
W mordę jeża!

Wysłany: 2009-11-11, 01:32   

Mnie rozsmieszyl moment gdy Boczek mowi "Czy te oczy moga klamac?" i tak mrugnął oczami to bylo najlepsze.

Janusz 
Paździoch

Wysłany: 2009-11-11, 13:37   

Ja zdecydowanie wolę bez śmiechów "publiczności". Nikt mi nie musi pokazywać, kiedy mam się śmiać. Jeżeli coś mnie rozśmieszy, to to robię i tyle. Szczególnie przeszkadza to w nowych odcinkach bo śmiechy są nienaturalne i są jak dla mnie za często. W większości miejsc, w których występują w ogóle mnie nic nie śmieszy i to już taka próba rozśmieszenia widza na siłę.

krzys133 
Ferdynand Kiepski

Wysłany: 2009-11-12, 00:07   

Janusz napisał/a:
Ja zdecydowanie wolę bez śmiechów "publiczności". Nikt mi nie musi pokazywać, kiedy mam się śmiać. Jeżeli coś mnie rozśmieszy, to to robię i tyle. Szczególnie przeszkadza to w nowych odcinkach bo śmiechy są nienaturalne i są jak dla mnie za często. W większości miejsc, w których występują w ogóle mnie nic nie śmieszy i to już taka próba rozśmieszenia widza na siłę.

Zgadzam się. Czasami te śmiechy są w miejscach do których zupełnie nie pasują.

zepi 
Boczek

Ostrzeżeń:
 6/3/6
Wysłany: 2009-12-25, 10:45   

Dawno go nie oglądałem i niewiele pamiętam, ale raczej nie podobał mi się, m.in właśnie przez brak śmiechów. Nie chodzi o to, aby pokazywano mi kiedy mamy się śmiać, po prostu dla mnie jest dziwnie cicho bez nich, nie wyobrażam sobie odcinków bez tego.

Kiepska_Fanka 
Ferdynand Kiepski

Ostrzeżeń:
 6/3/6
Wysłany: 2009-12-30, 22:49   

Zepi, ja tak samo. Przyzwyczaiłam się już do tych śmiechów w tle. Ale odcinek bardzo mi się podobał.

zepi 
Boczek

Ostrzeżeń:
 6/3/6
Wysłany: 2010-01-03, 20:32   

Musiałem go chyba pomylić z Kurakao - drink, bo obejrzałem niedawno ten odcinek i podobał mi się, śmieszne było jak ciągle Boczek kłamał.

Kanalia 
Ferdynand Kiepski
Krucafaks!

Wysłany: 2010-01-04, 15:27   

Boczek jako Włoch? Przecież to zwykły cham ze wsi spod Elbląga :mrgreen:
Zapraszam:)

ORANJE!!!

jblaze 
Ferdynand Kiepski
=<

Wysłany: 2010-03-11, 15:40   

Janusz napisał/a:
Szczególnie przeszkadza to w nowych odcinkach bo śmiechy są nienaturalne i są jak dla mnie za często.

Nowe śmiechy to w ogóle porażka. Wszystkie odcinki z nowymi śmiechami (może z wyjątkiem dwóch czy trzech) w ogóle nie sa smieszne. Wg mnie po części (i to dużej części) niższy poziom obecnych odcinków to wina właśnie śmiechów. Stare śmiechy dużo dawały.
Co do samego odcinka. Odcinek, licząc brak śmiechów oceniam na 6,5/10. Niezły był nawet. Ferdek cały czas o tym papierze...

sobol 
Paździoch

Wysłany: 2010-06-04, 12:44   

Jednak śmiech z offu wiele daje. Mimo że teksty były w tym odcinku niezłe, jakos dziwnie mi się śmiało bez ,,innych". przyzwyczaiłem sie dopiero po 15 minutach. odcinek naprawdę niezły, gdyby miał śmiechy napewno byłoby 9/10, a tak 8/10

PD97 
Mariolka

Ostrzeżeń:
 6/3/6
Wysłany: 2011-01-12, 14:33   

Odcinek taki sobie nie było jakiś super tekstów no i co dziwne nie było śmiechu w tle dlatego odcinek wydawał mi sie troche dziwny :-?

paździoch91 
Moderator
Menda bazarowa

Wysłany: 2011-01-12, 18:04   

Odcinek dobry, momentami nawet bardzo, aczkolwiek zakończenie uważam za jedno z najgorszych w historii serialu. Boczek kobietą? No bez przesady... Ale wszystkie wcześniejsze jego kłamstwa były niezłe. :mrgreen:
Odcinek psuje też brak śmiechów. To był zapewne niezamierzony błąd techniczny ale i tak dziwnie się bez nich ogląda ŚWK... Szczególnie zakończenie dziwnie wyszło zakończenie jak po ostatnim tekście była zupełna cisza i dopiero po chwili zaczęły się napisy. 7/10

Lędzic 
Ferdynand Kiepski
I na drugą nóżkę!

Wysłany: 2011-01-23, 13:32   

"-Panie Boczek, nie kłam pan! -Nie kłamię. Jak boniedydy! -O, i znowu pan kłamiesz!" :mrgreen:

Odcinek trochę dziwny bez tych salw śmiechu, ale zabawny. Boczek kłamał jak najęty. :-P

W uzupełnieniu wystawiam odcinkowi notę 8/10.

Kamilovsky 
Boczek
MOCNY FULL

Wysłany: 2011-01-25, 23:26   

Jak boniedydy mnie zmiażdżyło :P

Casa 
Boczek
Łan tu sri RFN

Wysłany: 2011-01-28, 11:23   

Ja się nawet nie zorientowałam,że śmiechów nie ma. Co prawda w pierwszej łóżkowej scenie zdziwiło mnie trochę,że jak był dialog: "-Halinka,śpisz? -Śpię,bo co",to tam nie pojawił się śmiech,ale to jakoś szczególnie nie przykuło mojej uwagi.

Mnie ten odcinek nie zafascynował zbytnio. Zbyt sztuczny i naciągany się wydaje, choć niby śmieszne teksty były. 5/10

edzioo 
Edzio Listonosz
Ale jaja!

Wysłany: 2011-01-29, 13:39   

Rozwalił mnie tu tekst Pazdziocha ''kupilem na plazy we Wloszech u murzyna'' czy jakos tak to szlo hahahahahah :mrgreen:

odcinek bardzo dobry 9/10

Splasher 
Halinka

Wysłany: 2011-03-19, 12:09   

Mnie najbardziej rozwaliło to jak Ferdek ciągle nawijał o papierze toaletowym. To, że Boczek jest kobietą było za bardzo naciągane i mało śmieszne. Stawiam 7/10, bo czegoś mi tu zabrakło.
paździoch91 napisał/a:
Odcinek psuje też brak śmiechów.

Dlaczego niby te śmiechy są takie ważne? W czymś pomagają? Ja wiem, kiedy mam się śmiać. Nawet nie zwracam na nie uwagi i dopiero teraz zauważyłem, że w tym odcinku ich nie ma. Dla mnie w ogóle mogłoby ich nie być, bo i tak są sztuczne.

karwasztwarz 
Boczek
w dupę węża

Wysłany: 2011-03-20, 10:10   

Ja uwielbiam ten odcinek. Najlepsze jak Ferdek, Paździoch i Paździochowa stoją na korytarzu i mówią Boczkowi, że kłamie, a on się wypiera. Potem i wcześniej w pokoju u Kiepskich jak Ferdek ciągle o papierze toaletowym i jak Boczek wyjawia, iż jest kobietą. Oc 10/10.

dul. 
Waldek
WĘŻU JEDEN

Wysłany: 2011-07-11, 20:39   

paździoch91 napisał/a:
Odcinek psuje też brak śmiechów. To był zapewne niezamierzony błąd techniczny ale i tak dziwnie się bez nich ogląda ŚWK... Szczególnie zakończenie dziwnie wyszło zakończenie jak po ostatnim tekście była zupełna cisza i dopiero po chwili zaczęły się napisy. 7/10

No tak, bez śmiechów to nie to samo, to takie oglądanie 'na sucho', ale dziwię się, że nie naprawiono tego błędu, w końcu to nie jest taki duży problem dla poważnej grupy robiącej serial telewizyjny... to trochę dziwne. Ale, wracając do oceny odcinka, niektóre momenty może były trochę śmieszne, np. te kłamstwa Boczka, ale tak naprawdę to w większości scen wiało nudą; nie podobało mi się wytłumaczenie przyczyny tych kłamstw przez Halinkę... Kolke mizerere... jakieś to było sztuczne, tak jak cała ta scena. Bardzo średni odcinek...

... 5/10
Ostatnio zmieniony przez dul. 2011-07-11, 20:41, w całości zmieniany 2 razy  

Kizior 
Ferdynand Kiepski

Wysłany: 2011-12-28, 19:55   

Odcinek kojarzy mi się ze "Złym Boczkiem".
Kryjąca się za Boczkiem tajemnica którą próbują rozwiązać sądziedzi.

Scen i tekstów przy tym bez liku.
Najlepiej jak po nocach jako pan Stasiu przed kolegą udaje szychę co mercedesa kupił :lol:

Odpowiedz do tematu