Tamtego postu nie dało się edytować, żeby wystawić ocenę więc piszę nowy. Wystawiam ocenę 10/10, jak już pisałem to był bardzo dobry odcinek.
_________________ Usłyszeliśmy dziś nowinę,
że Cyc opuszcza Rodzinę.
Rusza sobie w świat daleki,
hen, za góry, hen, za rzeki.
Rusza sobie w świat nieznany
i kompletnie poje**ny.
Jak dla mnie najlepszy odcinek piątego sezonu. Pazdzioch z tą grzałką mnie rozwalał na łopaty " to nie jest ta grzałka którą panu pożyczyłem dwadzieścia lat temu" no nie moge haha. Boczek jaki zawstydzony i przestraszony jak mówił że Ferdek pożyczał. Ogólnie klasyka Kiepskich. Uwielbiam ten odcinek oglądałem go ze 20 razy i pewnie jeszcze nie raz obejrzę.
_________________ "Ludzie ratunku Marian ma zawał ! "
Fajny odcinek dużo śmiesznych scen np. jak Paździoch z Boczkiem do Ferdka przyszli i Boczek był świadkiem że Ferdek pożyczył grzałkę od Paździocha 18 lat temu. 8/10.
_________________ Bieresz pan czy nie bieresz bo jak pan nie bieresz to ja biere.
Genialny odcinek. Prostota i główny wątek oparty na pojedynyczym przedmiocie czyni ten serial genialnym . Oba te elementu zostały spełnione. Pazdzioch pokazał jaką jest medną (pewnie mu sie w nocy przyśniło, że pożyczył grzałkie ). Poprzednicy już wskazali najlepsze momenty więc ja od siebie tylko dokładam dialog z retrospekcji Boczka - a i jeszcze jedno, nie wiem czy zauważyliśćie ale grubas jak był młodszy malował włosy - w odc. 'wrota piekieł' miał czarne.
'Czego?
Dzien Dobry.
Dobry.
Arnold Boczek, nowym sąsiadem pana będe.
A co mnie to gówno obchodzi?' ahahahah
10/10
_________________ *
Kazik151 [Usunięty]
Wysłany: 2011-12-23, 15:35
Odcinek całkiem niezły. Dobre było jak Paździoch przyszedł po grzałkę do Ferdka a ten nie wiedział o co mu chodzi. Albo jak Ferdek nie mógł znaleźć grzałki i kupił nową a Paździoch do niego, że to jakieś chińskie gówno z bazaru . Końcówka również była świetna. Na minus na pewno ta retrospekcja z długimi włosami. Ogólnie odcinek oceniam na 7/10.
Genialny odcinek, świetna fabuła
Najlepsze było, gdy Paździoch przyszedł do Ferdka po grzałkę, a Ferdek kompletnie nie wiedział o co mu chodzi. Mimo, że cały odcinek skupia się na jednym przedmiocie (grzałce), twórcy potrafili wnieść dużą dawkę humoru. Całość to po prostu klasyka. Oczywiście odcinkowi Grzałka, należy się ocena 10/10.
Ostatnio zmieniony przez Sheina 2012-05-13, 20:20, w całości zmieniany 2 razy