Tagi: Świat według Kiepskich, Kiepscy, Filmy, Wszystkie odcinki, Download, Seriale, Waldek Kiepski, Forum filmowe, Serial, Telewizja, TV
Świat według Kiepskich FORUM
 Strona Główna  Kiepscy  FAQ  Szukaj  Użytkownicy  Grupy  Mapa forum  RSS  Rejestracja  Zaloguj

Poprzedni temat :: Następny temat
206 Grzałka
Autor Wiadomość
mieto 
Halinka

Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: 2011-07-04, 07:34   

elegancki odcinek:D A koncowka jak boczek derl sie zeby mu ferdek oddal popmpkie:D

[ Dodano: 2011-07-04, 08:10 ]
"panie ferdku! otwieraj pan w morde jeza, ale juz!" :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Qba 
Boczek

Wysłany: 2011-07-10, 15:08   

Tamtego postu nie dało się edytować, żeby wystawić ocenę więc piszę nowy. Wystawiam ocenę 10/10, jak już pisałem to był bardzo dobry odcinek.
hen, za góry, hen, za rzeki.
Rusza sobie w świat nieznany
i kompletnie poje**ny.

:mrgreen:

:-D

sebalorek 
Edzio Listonosz

Wysłany: 2011-12-04, 14:32   

Dobre było jak wszedł Paździoch do pokoju i ten tekst: ''Jak się państwo domyślacie, przychodzę tu w sprawie mojej grzałki..'' :D Tylko o tym myślał hehe :)

Portier92 
Mariolka
Erosoman

Wysłany: 2011-12-04, 22:22   

Jak dla mnie najlepszy odcinek piątego sezonu. Pazdzioch z tą grzałką mnie rozwalał na łopaty " to nie jest ta grzałka którą panu pożyczyłem dwadzieścia lat temu" no nie moge haha. Boczek jaki zawstydzony i przestraszony jak mówił że Ferdek pożyczał. Ogólnie klasyka Kiepskich. Uwielbiam ten odcinek oglądałem go ze 20 razy i pewnie jeszcze nie raz obejrzę.

"Byłaś w niego wpatrzona jak Boczek w serdelową"

polska244 
Boczek
A bo co ?

Wysłany: 2011-12-19, 16:41   

Fajny odcinek dużo śmiesznych scen np. jak Paździoch z Boczkiem do Ferdka przyszli i Boczek był świadkiem że Ferdek pożyczył grzałkę od Paździocha 18 lat temu. 8/10.

Maximus90 
Ferdynand Kiepski

Ostrzeżeń:
 6/3/6
Wysłany: 2011-12-23, 15:12   

Genialny odcinek. Prostota i główny wątek oparty na pojedynyczym przedmiocie czyni ten serial genialnym :mrgreen: . Oba te elementu zostały spełnione. Pazdzioch pokazał jaką jest medną (pewnie mu sie w nocy przyśniło, że pożyczył grzałkie :mrgreen: ). Poprzednicy już wskazali najlepsze momenty więc ja od siebie tylko dokładam dialog z retrospekcji Boczka - a i jeszcze jedno, nie wiem czy zauważyliśćie ale grubas jak był młodszy malował włosy :mrgreen: :mrgreen: - w odc. 'wrota piekieł' miał czarne.
'Czego?
Dzien Dobry.
Dobry.
Arnold Boczek, nowym sąsiadem pana będe.
A co mnie to gówno obchodzi?' ahahahah :mrgreen:

10/10 :)

Kazik151
[Usunięty]

Wysłany: 2011-12-23, 15:35   

Odcinek całkiem niezły. Dobre było jak Paździoch przyszedł po grzałkę do Ferdka a ten nie wiedział o co mu chodzi. Albo jak Ferdek nie mógł znaleźć grzałki i kupił nową a Paździoch do niego, że to jakieś chińskie gówno z bazaru :mrgreen: . Końcówka również była świetna. Na minus na pewno ta retrospekcja z długimi włosami. Ogólnie odcinek oceniam na 7/10.

Piotrek2011 
Ferdynand Kiepski
Marian,Babka,Edzio

Ostrzeżeń:
 2/3/6
Wysłany: 2012-03-28, 17:08   

Niezły motyw z tą grzałką,Paździoch chciał ją odzyskać od Ferdka a miał ją Boczek.10/10.

Sheina 
Paździoch
Pałka sie przegła!

Wysłany: 2012-05-13, 20:17   

Genialny odcinek, świetna fabuła :lol:
Najlepsze było, gdy Paździoch przyszedł do Ferdka po grzałkę, a Ferdek kompletnie nie wiedział o co mu chodzi. Mimo, że cały odcinek skupia się na jednym przedmiocie (grzałce), twórcy potrafili wnieść dużą dawkę humoru. Całość to po prostu klasyka. Oczywiście odcinkowi Grzałka, należy się ocena 10/10. :mrgreen: :mrgreen:
Ostatnio zmieniony przez Sheina 2012-05-13, 20:20, w całości zmieniany 2 razy  

Odpowiedz do tematu