_________________ "Nie ważnie ile razy upadniesz, ważniejsze ile razy się podniesiesz!"
http://rzut-karny.bloog.pl/ <Sport bez ściemy!
Felieton:"15 lat temu..."
Zapraszam:)
Ten jego śmiech mnie niezmiernie wkur... wkurza, ja nie wiem jak taki debil może się ludziom podobać jako postać, dla mnie to jest żenada, jakiej pewnie nie oglądałbym mając nawet choćby te 12 lat.
Samego odcinka dokładnie nie pamiętam, ale wiem, że nie należał do najlepszych - choćby przez owego Boczka-tumana.
_________________ "Nie ważnie ile razy upadniesz, ważniejsze ile razy się podniesiesz!"
Boczek idiotycznie śmiał się tylko na końcu, wiec tak bardzo mi nie przeszkadzał. Odcinek bardzo fajny. Ferdek ma niepełne podstawowe wykształcenie (choć nie podawali tej informacji w tym odcinku) tak więc zbyt dużej inteligencji nie powinien mieć . Odcinek 9/10
Ferdek posiada życiową mądrość, a ona nie jest zależna od wykształcenia lub dyplomu wyższej uczelni....
Bardzo dobry odcinek. Fajna była rozmowa Ferdka z Boczkiem na korytarzu:
Boczek: Panie Ferdku tragedię życiową se przeżywam normalnie. Ja już nie mam roboty panie.
Ferdek: No nie rozumie, że niby jak?
Boczek: Normalnie, przesrane mam przez te testy. Wylali mnie na zbity pysk.
Ferdek: Ale niby za co, jak?
Boczek: No jak, jak to jak panie. Pokazali mi jakieś klocuszki, kółeczka, pierduty, sraty, pierdaty panie. Ja w ogóle nie rozumiem o co się tam rozchodzi. A w ogóle na co mi ta cała inteligencja, ja żem całe życie kichę kręcił i dobrze było
_________________ Wierzył chłop w gusła, aż mu dupa uschła
[URL=http://zakaz linkowania do nielegalnych kopii plików/Czak-Noris?b=1][/URL]
Bardzo fajny odcinek, gadka o literaturze przy kiblu bardzo mi się spodobała, fajna była też scena gdy okazało się, ze Boczek ma inteligenję swini, chociaż śmiech Boczka był wyjątkowo głupi 9/10
Dobry odcinek, ale nie przepadam za odcinkami z tego sezonu, może oprócz 'Tyrtum Pyrtum' i może czegoś jeszcze, ale było wiele śmiesznych scen, więc oceniam 8/10
Bardzo dobry odcinek. Najlepsze była ww scena z problemami Ferdka z czytaniem. Dobra też była scena pod kiblem ("Pierre... pier... pier... pierniczycie panowie!"). 8/10
_________________ Mam nadzieję, że nigdy nie doczekam 393 odcinka ŚWK.
Nie lubię takich odcinków gdzie Ferdek wysłowić się nie umie, mógł normalnie przeczytać, przecież to scenariusz, gazety czytał jakoś. Fajna scena z okularami i jak Halinka krzyknęła.
Boczek: Panie Ferdku tragedię życiową se przeżywam normalnie. Ja już nie mam roboty panie.
Ferdek: No nie rozumie, że niby jak?
Boczek: Normalnie, przesrane mam przez te testy. Wylali mnie na zbity pysk.
Ferdek: Ale niby za co, jak?
Boczek: No jak, jak to jak panie. Pokazali mi jakieś klocuszki, kółeczka, pierduty, sraty, pierdaty panie. Ja w ogóle nie rozumiem o co się tam rozchodzi. A w ogóle na co mi ta cała inteligencja, ja żem całe życie kichę kręcił i dobrze było
Ferdek:"Inteligent zasrany" , "Ja się własnej inteligencji nie wstydzę".
Boczek:"Aj co ?" , "Gówno a nie czysta formalność" , "Gówno,zero punktów".
Halina:"Ja żyje z wtórnym analfabetą".
Marian:"Pewnie zatacza się pod budką z piwem".
Fajna była ta rozmowa też o literaturze.Niezła też końcówka jak Boczek cieszy się ze swojego IQ,a trochę nużyło to czytanie Ferdka i wkurzające było jak ten facet z tą babą śmiali się z Boczka,a więc 8/10.
Fajnie przede wszystkim starał się Ferdek składać literki do kupy na początku odcinka. No i komentarz Halinki po wyjściu męża: "No debil! Debil po prostu!". Paździoch jak zwykle chciał być najlepszy, a wyszedł jak inni... Szkoda, że takiego ogólnonarodowego testu nie zrobią w rzeczywistości i nie ogłoszą wyników A ocena 7,5/10, obniżone o 0,5 za głupi śmiech Boczka na końcu.
_________________ "Helena, chyba mam zawał...!"
Ostatnio zmieniony przez Lędzic 2012-05-14, 23:46, w całości zmieniany 1 raz