_________________ "Nie ważnie ile razy upadniesz, ważniejsze ile razy się podniesiesz!"
http://rzut-karny.bloog.pl/ <Sport bez ściemy!
Felieton:"15 lat temu..."
Zapraszam:)
Naprawdę udany odcinek. Najbardziej podobał mi się jak Ferdek "pocieszał" w kuchni Paździocha: "Ja się jej wcale nie dziwię, bo kto by chciał na pana patrzeć, brzydki, łysy, głupi". Niezłe było też jak Ferdek nagrywał reklamę z udziałem Boczka i Paździocha. Oceniam 9,5/10.
_________________ Wierzył chłop w gusła, aż mu dupa uschła
[URL=http://zakaz linkowania do nielegalnych kopii plików/Czak-Noris?b=1][/URL]
Dobry odcinek. Najlepsze cytaty Ferdka "Bo gacie nie są do pokazywania, gacie są do dupy", "tutaj nie ma co kombinować, są gacie i jest d*&a, i to musi do siebie pasować" .
Bardzo dobry odcinek. Cały scenariusz i dialogi wymiatają. Najlepsze było naśmiewanie się Ferdka z tragedii Paździocha i dołowanie do w kuchni. Dobre też było kręcenie reklam ("miałeś Pan dodać, że przedtem robiłeś Pan pod siebie"). 9/10
_________________ Mam nadzieję, że nigdy nie doczekam 393 odcinka ŚWK.
Kilka śmiesznych scen oczywiście było, ale pierwsza część odcinka to była nuda, wielka nuda. Ale najbardziej mi się podobało, jak Paździoch reklamował te gacie
Odcinek wybitny. Kapitalne sceny i niesamowite dialogi. Juz pierwsza scena rozwala, nastrojowa muzyczka i wchodzi Pazdzioch z goracym garnkiem a w srodku majty, nagle sielanke przerwal Ferdek
Cytat:
Marian: Panie, nie szargaj Pan, to sa eleganckie kosztowne szpongi meskie plazowe z nowej kolekcji
Potem na koniec zalozyl mu te szpongi na głowe i stwierdzil
Cytat:
Panie ja ide na policji i zamkną pana razem z tymi pana gacmi, ide na policje, ide na policje... tylko zrobie siku i pojde na policje
Dobra scena jak Pazdzioch proponowal Halinie prace jako modelka w jego kolekcji
Cytat:
Giorgio Borgio Wypierdacze
Cytat:
Ludzie ratujcie moje gacie
Cytat:
Cały wypierdacze poszedł z dymem hue hue
Apogeum odcinka to moment nagrywania reklamowki i dialog:
Cytat:
Ferdek: Co jest, przeciez miales pan dodac ze przedtem robiles pan pod siebie
Marian: No panie przecie nie bede sie kompromisował
Niezły był ten głuchy emeryt.
Marian:"Gówno się ułoży.Własna żona porzuciła mnie jak psa.Całe życie doiła ze mnie kase."
Ferdek:"Ludzie kupią wszystko,nawet gówno w papierku.Gacie nie są do pokazywania,gacie są do dupy.Uderzyłem w czułego punkta.
Fajna była ta modelka,szkoda,że jej nie zaangażowali,chociaż i tak niezłe im wyszły te reklamy i dobrze,że te wypierdacze Paździocha spaliły się.10/10.
Świetny odcinek.
Początek jak Pażdzioch porozwieszał Pierdacze a Ferdek się wkurzał.
Potem jakie oferty Mariana dla Halinki, normalna andaluzja erotyczna !
Kapitalna kłótnia w łóżku o modelowanie Halinki - jak to zagrane !
"Jesteś żoną, jesteś matką, jesteś Polką" - Ferdek normalnie odleciał
Gacie się Pażdziochowi spaliły - i jak potem miał usadzoną twarz
Ferdek go jechał a Halinka pocieszała a ten na to:
"Jaki dom, jaka rodzina"
Casting świetny - ta laseczka i ten emeryt co jak się nazywał "Domknięty Władysław ?"
Świetnie kręcili te reklamy z Boczkiem i Pażdziochem:
"Stop, miał pan powiedzieć że robiłeś pan wcześniej pod siebie"
Po dłuższej przerwie znów odcinek na 9/10. Wszystkie sceny z Paździochem znakomite, od założenia mu stringów na głowę, przez rozmowę w kuchni do kręcenia reklamówki. Świetne także teksty, wyżej wymienione, i gra aktorów.
Rewelacyjny odcinek.
Najlepszy był tekst Ferdka i jest on jednym z moich ulubionych tekstów "Halinka gacie to są gacie,a dupa to je dupa i tu nie ma co kombinować tylko złączyć jedno z drugim i sprzedać.." - . Fajna scena jak Paździoch i Boczek chodzili w kalesonach jak kręcili reklamę. Końcówka świetna jak Ferdek miał wizję.
Ocena: 9/10
_________________ "No to za Jagiełło, żeby nas nie pogięło" "Wierzył chłop w gusła, aż mu dupa uschła"
Świetny odcinek.
Plusy:
- Kręcenie reklamy
- Wizja Ferdka
- Śmieszne teksty
- Scena w kuchni
- Casting
- Dobra gra aktorska zwłaszcza p. Kotysa
- Głuchy emeryt
Minusy:
brak