Bardzo podobał mi się ten odc....np. Jak Pażdziochowie puszczali dzwięki z magnetofonu
_________________ "Nie ważnie ile razy upadniesz, ważniejsze ile razy się podniesiesz!"
http://rzut-karny.bloog.pl/ <Sport bez ściemy!
Felieton:"15 lat temu..."
Zapraszam:)
Nadal uważam go za bardzo udany odcinek. Dobre były te odgłosy Paździochów: "ma...ma...marian, he...he...helena...uhuhuh." Podobała mi się jeszcze scena jak Marian z Heleną przyszli pochwalić się nowym mercedesem, a Ferdek: "Coś ten samochód wygląda jakby bity, albo odwijany z latarni". Zakończenie też bardzo dobre. Oceniam 9/10.
_________________ Wierzył chłop w gusła, aż mu dupa uschła
[URL=http://zakaz linkowania do nielegalnych kopii plików/Czak-Noris?b=1][/URL]
Super odcinek jeden z najlepszcyh fajne było jak Ferdek z Halinką udawali seks fer fer fe fe ferdziuuu ha ha halinka albo jak Paździochy kupili sobie Mercedea 300 a Ferdek odrazu że on wygląda jak by był odwijany z latarni moja ocena 10/10
_________________ "na tym świecie są rzeczy które sie fizjologom nie śnily"
Ostatnio zmieniony przez Ferduś93 2010-11-16, 14:53, w całości zmieniany 1 raz
Dobry odcinek. Niby niewiele się działo ale można się było pośmiać. Niezły pomysł, teksty i wykonanie. Najlepsza końcówka, jak się okazało, że Paździochowie też udawali. 8/10
_________________ Mam nadzieję, że nigdy nie doczekam 393 odcinka ŚWK.
Najlepsze były miny Paździocha jak usłyszał że Ferdek jedzie do Egiptu i kupił jacht.
I cytaty o Egipcie dobre, że przereklamowane gówno, i sraczki dostaną od jakiejś ameby .
Genialny odcinek, rozwaliła mnie scena jak Ferdek z Halinką udawali seks, i te głosy Paździocha i Heleny He-he-he helena, Ma-ma-ma-Marian uha uha Świetne to było, uśmiałem sie też z końcówki jak się okazało, że Paździochowie te głosy puszczają z magnetofonu, 10/10
i te głosy Paździocha i Heleny He-he-he helena, Ma-ma-ma-Marian uha uha
Tak , to naprawde było dobre i jeszcze to " Tam cały czas nadawali by telewizje po mużyńsku a na drugi dzień dostali my bym jaki sraczki od jakiejś ameby.
Pierwsza scena wymiata jak Pazdzioch z Heleną wydawali z siebie te rozkoszne dzwięki . Ferdek zareagował na to swietnie . DObre jak wkurzyli Mariana z tym tłuczeniem auta. Naprawde dobry odcinek 9/10
_________________ *
Ostatnio zmieniony przez Maximus90 2011-05-02, 21:47, w całości zmieniany 1 raz
Fajny odcinek 9/10. Najlepsze były te jęki z mieszkania Paździochów i potem jak Ferdek i Halina udawali te jęki Albo jak Kiepscy wmówiły Paździochom że jadą do Egiptu a opalali się w piwnicy samo opalaczem i końcówka "Helena gul mi skoczył".
_________________ Pan jeszcze wielu rzeczy o mnie nie wie.
Zgadzam się udawane jęki są super. Jak Kiepscy mieli iść na rejs statkiem i Paździochowi gul skoczył to najlepsze. Fajne też było jak Paździoch mówił o mercedesie. 8/10
Jeden z moich ulubionych odcinkow ze smiechu az brzuch boli. Niestety ten problem dotyka baaardzo wielu Polakow (kazdego w pewnym sensie). Poza tym wnosil on konkretne przeslanie, iz najwazniejsze jest by uchodzic za godniejszego niz sie jest w rzeczywistosci. Tak wiec, Okil nie wnosil ani troche nauki w swoim serialu? Nieprawda jest, ze monopol w tym ma Yoka, Okil umial z tym swietnie lawirowac by przekazac przeslanie, nawet bez slowa wspominania o tym przez bohaterow.
Jeden z moich ulubionych odcinków )
"Egipt to przreklamowane g***, sami Niemcy tam jeżdzą" to było mocne i jeszcze ta gadka że zaraz dostną sraczki od arabskiej ameby.
Dobre było jak ferdek mówił i pokazywał na kark i mówił halince ,,O halinka ja ich tak załatwie że im o tu gul im skoczy'' I dobry tez paździoch ,,Helena gul mi skoczył!'' Odc genialny oceniam 9/10
_________________ ,,To paliwo jest do dupy,rozdupcył mi pan motorynke bedzie pan bulił,wszyscy będziecie bulić!!!!!''