Bardzo dobry odcinek. W bardzo prosty sposób jest pokazane jak ludzie robią sobie za złość i pokazują, że oni mają się lepiej od innych by być szanowanym a tak na prawde niczego nie osiągneli
Jak dla mnie najlepsze w całym odcinku to jak Paździoch z Heleną wydawali te odgłosy a potem Ferdek z Haliną zaczęli to robić . Boczek na końcu fajnie zagrał 8/10
- A dlatego że pan źle na nią dupą siadasz o
Niezłe te okrzyki Mańka i Helki i Ferdek i Halinka fajnie ich naśladowali.
Marian:"Kocham operę a chamstwo mi przeszkadza" , "On będzie cały dzień oglądał telewizję po arabsku" , "Egipt to przereklamowane gówno, sami Niemcy tam jeżdżą" , "On ma więcej koni mechanicznych niż pan włosów na głowie" , "Weźmie taki jeden z drugim gwoździem porysuje i zadowolony".
Ferdek:"Samolot nie zając,nie poczeka".
Kapitalny odcinek,Paździochowie i Kiepscy ciągle sobie robili na złość i to było fajne,10/10.
Aż dziw że tak późno wpadnięto na taki odcinek. Odwieczna rywalizacja sąsiedzka to historia stara jak świat !
Zaczęło się od jęków seksualistycznych i figo fago na korytarzu.
Halina do Ferdka:
"Zrób coś w końcu jesteś mężczyzną"
a on tak zaczął skakać i krzyczeć. Tu wypadł świetnie, Halina gorzej.
A najlepiej jakby zrobiła to tak jak Sue Collini z Californication
Od razu by gul Pażdziochom wyskoczył.
Fajna akcja z Egiptem i Boczkiem który wszystko zepsuł
Mercedes trzysta
Tylko raz bity.
Jacht też niezły. Szkoda że nie pokazano jak Boczka przekabacają.
Świetny odcinek! Dobre było jak Paździochowie figo-fago w nocy i jak Ferdek i Halina udawali.
Dobre też było jak Ferdek z Haliną jechali do Egiptu ,a tak naprawdę do piwnicy. Końcówka świetna i ten tekst Paździocha:"Helena gul mi skoczył" i sposób w jaki to wypowiedział.
Ocena:9,5/10
_________________ "No to za Jagiełło, żeby nas nie pogięło" "Wierzył chłop w gusła, aż mu dupa uschła"
Ostatnio zmieniony przez Matt 2012-04-26, 08:08, w całości zmieniany 1 raz