Ferdek zamienia się z Pażdziochem na życie:) Swietny odcinek!!!!
_________________ "Nie ważnie ile razy upadniesz, ważniejsze ile razy się podniesiesz!"
http://rzut-karny.bloog.pl/ <Sport bez ściemy!
Felieton:"15 lat temu..."
Zapraszam:)
A ibisz przyszedł na końcu pożyczyć ziemniaki xD bo głodny był......hahaaaaaa
_________________ "Nie ważnie ile razy upadniesz, ważniejsze ile razy się podniesiesz!"
http://rzut-karny.bloog.pl/ <Sport bez ściemy!
Felieton:"15 lat temu..."
Zapraszam:)
Dobry odcinek i fajny pomysł
Najbardziej podobała mi się dyskusja Ferdka z Halinką:
Ferdek: Halinka, bo ja żem myślał żeby zmienić coś ale to tak... tak globalnie żeby zmienić.
Halinka: To zmień ustrój jełopie, albo rozum, z pustego na pełny.
_________________ Szanuj bliźniego swego...jak bliźniego swego
Ostatnio zmieniony przez Procjon 2010-02-04, 11:15, w całości zmieniany 1 raz
Dobry odcinek. Ciekawy pomysł, fajnie zagrany. Najlepsze były sceny na początku w rodzaju "wiedziałem, że pan tak powie"/"wiedziałem, że Babka tak powie". Dobre też było jak Ferdek oddawał Paździochowi Babkę ("od dzisiaj kanalią dla Babki jest ten pan, ja mogę być dla Babki co najwyżej mendą"). 8/10
_________________ Mam nadzieję, że nigdy nie doczekam 393 odcinka ŚWK.
Ale na Polsacie 2 kiedyś po przerwie puścili andropauzę..
Pamiętam to .
Ogólnie dobry odcinek, ale widać zmiany w stosunku do poprzednich serii, m.in. muzyczki już zdecydowanie nie są tak dobre jak kiedyś... Całkiem fajny pomysł, ale jakby nie do końca wykorzystany - nie było jakoś specjalnie powalająco, liczyłem na coś więcej. Ale i tak jest dobrze (fajne teksty wymyślali Ferdek i Paździoch podczas ostatniej kłótni, zabawny jeszcze Ibisz i może jeszcze kilka fajnych scen, jednak troszkę nudnawo...).
Wiek: 21 Dołączył: 06 Sty 2011 Posty: 1156 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2011-02-14, 12:59
'Halina gorącoo, Halina gorącooo' - Marian był świetny w scenie łózkowej, potem Halina świetnie go zgasiła HAHA! Dobre jak Boczek przyszedł do Ferdka, a ten strasznie mu naubliżał haha! Świetny odcinek 10/10.
Fajny odcinek 9/10. Najlepsze była końcówka jak Boczek zamienił się z Ibiszem "Panie Ferdku w mordę jeża pożycz pan trochę kartofli wszystko żem zjadł a nadal głodny jestem" i Zamiana Ferdka z Paździochem.
Wiek: 17 Dołączył: 28 Lut 2011 Posty: 389 Skąd: Miasto w Koronie
Wysłany: 2011-07-08, 15:05
Bardzo dobry odcinek te teksty "wiedzialem że Pan to powie" albo "a jak teraz pan wyciągnie ogórki i słone paluszki..." były najlepsze, jeszcze jak Ferdek miał isc na bazar
_________________ "Wam sie wszystkim oczy otworzą, jak mnie sie zamkną"
A no tak... Moment, w którym się okazało, że Ferdek będzie musiał na bazar taszczyć torby był równie świetny; tak samo Marian noszący wąsy i ubrany w pidżamę Ferdka . Ale sam odcinek był bardzo dobry, lecz czegoś mi w nim jednak brakowało.
I w uzupełnieniu napiszę 9/10
_________________ Grzeczniej proszę ! ~~
Ostatnio zmieniony przez dul. 2011-07-11, 20:06, w całości zmieniany 1 raz