Pierwsza myśl: Boże.. kto to? Ryszard Kotys?! Brak życia, . Ciekaw tego wszystkiego jestem, u żadnego z członków ekipy nie widać uśmiechu na twarzy. Przykre.
Wysłany: 2012-02-07, 23:12
Pod zdjęciami są podpisy.
Bartosz Żukowski po prostu odpoczywał .
Nie ma uśmiechów, Paździoch bez entuzjazmu, bo przecież są w żałobie.
Jak już wspomniałem zmarła bohaterka jakiegoś durnego serialiku .
Ostatnio zmieniony przez Dawid Kiepski 2012-02-07, 23:12, w całości zmieniany 1 raz
Nie ma uśmiechów, Paździoch bez entuzjazmu, bo przecież są w żałobie
Ehh... Czy scena do odegrania ma się jakoś z rzeczywistością? To nie znaczy, że jeśli jest serialowy pogrzeb, wszyscy aktorzy mają być smutni w przerwach między scenami. To zupełnie inny świat. Na wielu planach pojawiają się uśmiechy, lecą żarty - MIĘDZY scenami oczywiście. A tutaj nic, choćby aktorzy naprawdę opłakiwali zmarłą aktorkę jakiegoś serialu. Teraz rozumiecie?
http://img.naszemiasto.pl...0f49a1ba0_o.jpg Wszyscy mają grobowe miny, a przecież jeszcze nie grają.
Dawid Kiepski napisał/a:
Bartosz Żukowski po prostu odpoczywał
Akurat tego nie doczytałem, mój błąd.
_________________ Polski Fiat 126p FL [KCH 1701] - smak 90-tych lat
Ostatnio zmieniony przez david123lost 2012-02-07, 23:34, w całości zmieniany 2 razy
Wysłany: 2012-02-07, 23:46
No rzeczywiście fakt. Przecież to nie jest zdjęcie w trakcie odgrywania sceny .
Tak jest niestety już od jakiegoś czasu. Pamiętam, jak oglądałem making off'a z odcinka "Kocham biurokrację". Wtedy wszyscy byli weseli, a już od kilku sezonów jest smętnie i ponuro.
Swoją drogą:
Czy tylko mi się tak wydaje czy Bartosz Żukowski ma ubrane spodnie dresowe i trampki do garniaka?
Ostatnio zmieniony przez Dawid Kiepski 2012-02-07, 23:49, w całości zmieniany 2 razy
Kilka refleksji.
- myślałem że to Halinka umarła bo dopiero potem rozpoznałem ją w tej babci
- tak trudno znaleźć jakieś boisko zamiast robić green boxy ?!
- Jolasia znowu durnowate fryzury - i kogo ma to śmieszyć ?
- 10/38 przetłoczenia drewna w drzwiach namalowane węglem czy mi się tylko zdaje ?
- 11/38 Ferdek co za dziad !
- 19/38 - Kozłowski robi kupę ?
- 23/38 - tak trudno znaleźć jakieś ceglane pomieszczenie ?
Dawid Kiepski napisał/a:
3. Pogrzeb jest jakiejś bohaterki serialu (na pewno nawiązanie do M jak Miłość).
.
Na 99 % - w końcu jakieś odniesienie do rzeczywistości.
Cytat:
których zobaczymy w siódmym odcinku serii pt. "Krzyżacy".
Żebyśmy tylko dotrwali do tego siódmego odcinka.
Chyba tu chodzi o to że na Euro z Niemcami grać będą w serialu.
Ostatnio zmieniony przez Kizior 2012-02-08, 00:54, w całości zmieniany 1 raz
A co do odcinków to w telemaxie przeczytałem ,że Ferdek straci pracę w fabryce gwizdków ale pojawi się przed nim kolejna szansa. Jednak by jej nie przegapić Ferdek będzie się musiał przebrać za kobietę.
I coś czego nie chcę pisać ale muszę: Dużą rolę w nowej serii odgrywać będzie żona Waldusia. Dobra idę oglądać Tyrtum Pytrum by się nie załamać.
Ostatnio zmieniony przez zeezeewoo 2012-02-08, 10:44, w całości zmieniany 2 razy
Victor58 napisał/a:
Ciekawe czy będą mówić o końcu świata no bo przecież jest już 2012 a o tym roku już wielokrotnie była mowa w starszych odcinkach...
Trzeci odcinek o końcu świata..no bez przesady...
Ciekawe czy będą mówić o końcu świata no bo przecież jest już 2012 a o tym roku już wielokrotnie była mowa w starszych odcinkach...
heh no może do sejmu wejdzie
ale raczej wątpie. No ale chyba nie będzie robić w nocnym klubie? Ehh
_________________ "Tylko ten nie popełnia błędów, kto nic robi."
"Religia to rodzaj duchowego alkoholu, w którym niewolnicy kapitału topią swoje człowieczeństwo i pragnienie lepszego życia." Włodzimierz Lenin Człowiekiem jezdem i muszę mieć na browara
Rzeczywiście te zdjęcia nie nastrajają optymistycznie do 15 sezonu Nie trawię tego całego Kozłowskiego Brakuje mi Krzysztofa Kiersznowskiego w tym serialu.
_________________ Panie coś pan, przecież nie będę się kompromisował!
Cóż, tak jak się spodziewałem, zdjęcia z 15. sezonu nie wzbudzają we mnie jakiegoś niesamowitego optymizmu. Jak na razie nie wygląda to zbyt dobrze, większość aktorów jak pan Kotys albo Grabowski, nie wyglądają na zadowolonych. Trudno się dziwić, granie w tak głupich scenach na pewno nie jest dla nich fajne. Niestety widać ogromną ilość greenboxów, to tylko sprawia, że serial będzie strasznie sztuczny. Poza tym na żadnym ze zdjęć nie ma Edzia, liczyłem, że dane mu będzie zagrać chociaż kilka minut w paru odcinkach.
Oglądając te zdjęcia mam dziwne wrażenie, że obecnie za dużo aktorów gra w tym serialu. W pokoju Kiepskich siedzi sporo osób m.in Lolasia!, Walduś!, Mariola!. Jeszcze nie tak dawno, świat kręcił się głównie wokół Mariana, Heleny, Ferdka, Haliny, Boczka, no i sporadycznie Edzia. Teraz mamy do tego jeszcze Badurę, Kozłowskiego, Lolasię i coraz częściej grającą Mariolę i Waldusia. Nie podoba mi się to, tym bardziej że odcinki w których grała np. tylko trójka głównych bohaterów, były na prawdę znakomite jak "Tytum Prytum" czy "Niezastraszeni".
Wg mnie, w 15. sezonie będziemy mogli oglądać dużą dawkę "nowoczesnego humoru". Pogodziłem się z tym, że właściwie skończyły się już śmieszne i chamskie dialogi, teraz mamy teksty typu "kuźwa". z których teoretycznie powinniśmy płakać ze śmiechu. Liczę tylko na jedno, oby ten serial zaskoczył mnie pozytywnie, nawet w najmniejszym stopniu. Nie chcę nic nowego panie Yoka, chcę coś starego!
_________________ "Nie wiem, jak odcinek mógł was nie śmieszyć, był na mniej więcej poziomie tego, który leciał przed nim... Mistrz podrobów." - użytkownik ruter o odcinku "czumunumlunga" [*]
W pewnym sensie możemy wystawić recenzję 15 sezonu. Zobaczymy historię kapeluszu Jacksona, potyczki rycerzów na EURO, opłakiwanie zmarłej gwiazdy serialu, nową pracę Ferdka. Oprócz nowych wątków, czeka nas wszystko to, co denerwowało w poprzednich dwóch sezonach. Jolaśka, Kozłowski oraz smutne źycie aktorów na planie.. Ale pełna optymizmu muzyczka pana Mirowskiego oraz niezawodne efekty specjalne zlikwidują wszelkie zło Tak jak wcześniej wspomniałem, trzeba wierzyć w lepsze jutro. Wbrew pozorom 14 sezon nie był taki zły. Gdyby ten poziom się utrzymał, byłbym zadowolony. Lepsze odcinki już niestety nie będa..
_________________ Polski Fiat 126p FL [KCH 1701] - smak 90-tych lat
Ostatnio zmieniony przez david123lost 2012-02-09, 20:44, w całości zmieniany 1 raz