Raczej na pewno w przyszłym tygodniu nie będzie premierowego odcinka bo Polsat startuje z sezonem powtórkowym. Od 2 czerwca o 19:30 codziennie ŚWK od pierwszego odcinka a dodatkowo w środy o 20:00 odcinki 7. sezonu.
To, co wynika ze strony Telemagazyn.pl nie przekreśla tego, że będzie 15 odcinków. Dwa będą wyemitowane jesienią ale to i tak odcinki 13. sezonu.
_________________ Mam nadzieję, że nigdy nie doczekam 393 odcinka ŚWK.
Ostatnio zmieniony przez paździoch91 2011-05-23, 13:38, w całości zmieniany 1 raz
Raczej na pewno w przyszłym tygodniu nie będzie premierowego odcinka bo Polsat startuje z sezonem powtórkowym. Od 2 czerwca o 19:30 codziennie ŚWK od pierwszego odcinka a dodatkowo w środy o 20:00 odcinki 7. sezonu.
Dobrze Cię zrozumiałem, odcinki będą emitowane od odc. 1 - Umarł odbiornik, niech żyje odbiornik? Przez wakacje także?
Dobrze Cię zrozumiałem, odcinki będą emitowane od odc. 1 - Umarł odbiornik, niech żyje odbiornik? Przez wakacje także?
Tak, codziennie o 19:30. Zobacz sobie na telemagazyn.pl. Co do wakacji - myślę, że będą przez całe wakacje bo przecież premierowych odcinków "Linii Życia" nie będzie a czymś muszą ten czas od 19:30 do 20:00 wypełnić. Zresztą, Kiepscy byli już emitowani w tym paśmie w ubiegłoroczne wakacje i od grudnia do lutego.
Ostatnio zmieniony przez paździoch91 2011-05-24, 19:14, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: 2011-05-25, 05:22
Super ^^ Nareszcie będą stare odcinki Jak się cieszę ^^
A nie wiadomo może czegoś czy będą puszczane miodowe lata na wakacje ?? Eh, te popoludnia przed TV z Krawczykami (2008, 2009)
No i czy Rodzina Zastępcza też będzie puszczana od 1 odcinka ?? Bo coś mi się wydawalo że chyba tak bylo w wakacje, ba! Pamiętam że nawet w październiku tak robili
No i czy Rodzina Zastępcza też będzie puszczana od 1 odcinka ?? Bo coś mi się wydawalo że chyba tak bylo w wakacje, ba! Pamiętam że nawet w październiku tak robili
Stare odcinki Rodziny Zastępczej masz teraz na Polsacie 2 o 23:30. Wczoraj był odcinek 10.
Ja osobiście bardzo lubię stare odcinki Kiepskich, Miodowe lata i Rodzinę zastępczą.
I myślę żę Polsat wyemituje te seriale w wakacje bo są to 3 "zapychacze dla Polsatu" bo ludzie zawsze to oglądają, a Polsat nie musi nic nowego szykować. Może w tym roku dołączy do tych 3 seriali Daleko od noszy.
_________________ "to nie jest śmieszne to jest tragiczne"
"Helena nie popisuj się..."
Dzis ostatni odcinek kiepskich 13 sezonu a wy rozmowe prowadzicie o powtórkach? Nie to, ze sie dziwie ale chyba trzeba byłoby powoli podsumowac to co sie stało od 2 marca. Jak dla mnie 3 moze 4 odcinki godne uwagi (uczen czarnoskieznika, trzy ananasy i tryptyk 2 i 1). Były też beznadziejno-zenujace (salto czy krew z krwi, kosc z kosci). Powrót Waldka w moim odczuciu to porażka.
No normalnie jest. Że o 20:00 będzie 365 odcinek ŚwK i do dołączyli opis tego odcinka + zdjęcie z Cały ten jazz.
Ale jeśli wszyscy mówią, że telemagazyn podaje, że od dzisiaj już tylko stare odcinki to... no nie wiem
_________________ 'When you call my name it's like a little prayer'