Zgadzam się, genialny odcinek.
A Halinka powiedziała do Babki, że jak chciała mieć dwa szaliki w różnych kolorach, to mogła powiedziec, a nie po stadionach biegała xD.
Świetny pomysł na odcinek. Właściwie wszystkie sceny były super.
[Zgredzik]: A ile Pani ma lat?
[B]: A tyle, na ile wyglądam
[Z]: Osiemnaśncie
[B]: Oj, ty figlarzu (nie wiem co Babka tu mówiła)
[Z]: Sto sześćdziesiąt!
[B]: Cham!!
Takich tekstów było dużo. 10/10
Niby dobry odcinek, ale trochę głupia była przemiana babki
_________________ "Nie ważnie ile razy upadniesz, ważniejsze ile razy się podniesiesz!"
http://rzut-karny.bloog.pl/ <Sport bez ściemy!
Felieton:"15 lat temu..."
Zapraszam:)
Chodzi ci o realizację sceny, w której Babka zmieniła się w zgredzika? Może trochę niedopracowana ale przynajmniej miała klimat. Dziś pewnie wykorzystaliby jakiś komputerowy efekt.
_________________ Mam nadzieję, że nigdy nie doczekam 393 odcinka ŚWK.
Chodzi ci o realizację sceny, w której Babka zmieniła się w zgredzika? Może trochę niedopracowana ale przynajmniej miała klimat. Dziś pewnie wykorzystaliby jakiś komputerowy efekt.
Zgadzam sie, ale zinterpretowałam to trochę inaczej....nie chodzi o efekt przemiany, ale o głupi pomysł na zmianę Babki w Uszatego Zgredzika....
_________________ "Nie ważnie ile razy upadniesz, ważniejsze ile razy się podniesiesz!"
http://rzut-karny.bloog.pl/ <Sport bez ściemy!
Felieton:"15 lat temu..."
Zapraszam:)
Też sam pomysł na Zgredzika mi się nie spodobał, ale
jblaze napisał/a:
Świetny pomysł na odcinek. Właściwie wszystkie sceny były super.
[Zgredzik]: A ile Pani ma lat?
[B]: A tyle, na ile wyglądam
[Z]: Osiemnaśncie
[Z]: Sto sześćdziesiąt!
[B]: Cham!!
Takich tekstów było dużo. 10/10
i wszystko jasne. Także to, jak Paździoch próbował przekonać gościa, że Kiepscy to kulturalna ("kurtluralna";) rodzina, a tu Ferdek krzyczy "d*&a, d*&a, d*&a, d*&a, d*&a, d*&a!". I inne fajne sceny. Więc ogólnie odcinek uważam za bardzo dobry.
Własnie obejrzałem odcinek, szczególnie zapamiętałem sposób w jaki Marian wypowiadał słowo "kuRtuLarni" czy rozmowę Mariana z kontrahentem "-Gówno mnie obchodzi, że CI ukradli, wisisz mi na siedem par adidasów i czternaście dresów z lampasami". Po prostu majstersztyk. Sam pomysł babki jako tego stwora nie przypadł mi do gustu, reasumując 8/10.
Dokładnie to "Aj figlarz z pana, figlarz" (kiwając palcem.
The Fear napisał/a:
Także to, jak Paździoch próbował przekonać gościa, że Kiepscy to kulturalna ("kurtluralna";) rodzina
Paździoch jak to Paździoch, kombinuje jak może by zysk mieć menda jedna
Nie wiem dlaczego przemiana babki w Zgredzika się co niektórym nie podobała. Ja tam mam inne zdanie, coś nowego, inny pomysł, wiec jak najbardziej na plus.
Super odcinek 10/10. Najlepsze były te dresy w telewizji "Ja tu chcę być ku*wa kulturalny" albo jak kibice goniły babkę na stadionie, albo jak Paździoch tłumaczył profesorowi że kiepscy to kulturalna rodzina a tu kiepski krzyczy "d*&a d*&a d*&a" albo dresy co się pytali który to zgredzik
Kibic: Nie zgredzik jest brzydki
Ferdek:To on (pokazuje na Paździocha).
_________________ Pan jeszcze wielu rzeczy o mnie nie wie.
Bardzo dobry odcinek, dużo śmiesznych tekstów. Trochę dziwna ta przemiana Babki i to, że mecz Polska - Anglia odbywał się na jakimś klubowym byle jakim stadionie we Wrocławiu (nieścisłość).
8/10
_________________ Mam nadzieję, że nigdy nie doczekam 393 odcinka ŚWK.
No i jeszcze wszyscy w szalikach Śląska, ew. Wisły, a tu mecz reprezentacji i to jeszcze finał MŚ we Wrocławiu? No bez jaj... Dobre było jak Waldek się dusił, a Babka zaczęła głupio rechotać... 8,5/10.
Dla mnie to nic specjalnego, może kilka razy się zaśmiałem (A na ile wyglądam? - 18! - Figlarz z pana! - 160!! ), a reszta dla mnie to była raczej nuda...
Taki trochę dziwny odcinek i to dziwne, że niby Polska grała we Wrocławiu finał MŚ. 6/10.
_________________ Usłyszeliśmy dziś nowinę,
że Cyc opuszcza Rodzinę.
Rusza sobie w świat daleki,
hen, za góry, hen, za rzeki.
Rusza sobie w świat nieznany
i kompletnie poje**ny.
Dobry odcinek, tylko jedyny minus przemiana Babki. Fajna scenka jak Doktorek mówił ile pani ma lat, ale to już było przytoczone. I jak Paździoch mówi że tam mieszka kulturalna rodzina, a tu Ferdek dość głośno ,narzeka' na grę Polskiej piłki nożnej i d*&a d*&a d*&a
I dobra wypowiedź kiboli w TV, ja tu chcę być ku**a kulturalny, ale jak my go ku**a dorwiemy to go normalnie za*****y.
8/10
Bardzo fajny odcinek.Ferdek i Walduś świetnie sprawdzili się jako kibice.Babka Kiepska zagrała wprost świetnie.Dużo śmiesznych tekstów i ciekawe sceny.Kibice uciekający przed babką oczywiście na +.
OCENA:9/10
_________________ "No to za Jagiełło, żeby nas nie pogięło" "Wierzył chłop w gusła, aż mu dupa uschła"