Bardzo dobry odcinek.
Fajnie wyglądała gra Ferdka z babką w ping ponga.
I fajny występ tej baby ze wsi xD
A szczególnie jak Cycu sędziował <333
_________________ "Nie ważnie ile razy upadniesz, ważniejsze ile razy się podniesiesz!"
http://rzut-karny.bloog.pl/ <Sport bez ściemy!
Felieton:"15 lat temu..."
Zapraszam:)
I potem Cycu dał babce jajko do serwowania.Ale strzały były z tym dotykaniem przez Ferdka i zamianą w piwo.Babki dotknął i na wózku inwalidzkim ostała się beczka piwa
Ostatnio zmieniony przez AdaśM 2009-12-27, 15:04, w całości zmieniany 1 raz
Jest to jeden z odcinków, który najbardziej lubię.
Mariusz Czajka dobrze zagrał "jajko" Najlepsza była sytuacja gry w tenisa, jak babkę oszukiwał Ferdek z Waldkiem :]
Ocena 9/10
Baba niech się nie wtrąca, bo jak się baba na pinglu nie zna, to niech baba cicho se siedzi!
Pękałem z tego tekstu Ferdka. Odcinek bardzo fajny i smieszny. 9/10
Świetny odcinek! jeden z lepszych odcinków ever. Popłakałem się ze śmiechu jak grali w pink ponga oraz jak Ferdek gadał do jajka przy kiblu a Paździoch do niego ,,Panie idź pan gadać ze swoimi jajami gdzie indziej". Oczywiście smiesznych scen było o wiele wiecej. 10/10
Ten odcinek także dołączy do grona moich najlepszych, dlaczego? Świetna fabuła, fajne przemiany matki, Boczki, Babki, telewizorka. Fajne kłótnie o ostatnie życzenie i fajny mecz ping-ponga w wersji domowej. 10/10
Odcinek fajny tylko końcówka taka sobie moim zdaniem. Myślałem że coś zdążą wy myśleć , a tu babka głos straciła... (No w końcu było życzenie wypowiedziane ) Dam 9/10 temu odcinkowi.
Świetna scena z grą w 'pang pinga' i podmienieniem przez Waldka babce piłeczki z jajkiem. Źyczenie najlepsze ze zmianą wszystkiego w piwo ! Daje 10/10 - arcydzieło!
Fajny odcinek 9/10. Najlepsza była gra w ping ponga albo jak zamienił telewizor, Boczka, Babkę i Halinkę w piwo albo narada co ma poprosić jajko Halina non stop marudziła o nowy sprzęt do domu i końcówka najlepsza jak powiedział życzenie żeby babka na wieki zamilkła i scena pod kiblem.
_________________ Pan jeszcze wielu rzeczy o mnie nie wie.
Lubię ten odcinek, on jest taki z ,jajem' Gra w pingla była świetna, rozmowa z jajkiem również. Paździoch fajnie mówił, niech pan gdzie indziej idzie gadać ze swoimi jajami. Dobre jak Ferdek zamieniał wszystko w piwo i zamilknięcie babki. Jak dla mnie 9.5/10
-jak ferdek i babka grali w ping-ponga
- ja przyszla wojciechowa
- jak ferdek schowal jajo do spodni
- jak paździoch powiedzial ferdkowi że przez jego rozmowy z jajami nie moze się skupic
-jak ferdek zmienil boczka w piwo
10/10
_________________ Yoka do domu! Niech se rodzinki kręci ale nie Kiepskich!
Świetny odcinek to jak wszystko zmienialo się w piwo (telewizor, Boczek, Halinka, babka) też
jak to oglądam to sie łza w oku kręci że to przeszłość.
Dużo śmiesznych scen i taki stary dobry klimat którego już nie ma w nowych odcinkach. Oraz świetna rola babki jak bronila jajka i decydowali się na ostatnie życzenie. 10/10
_________________ "to nie jest śmieszne to jest tragiczne"
"Helena nie popisuj się..."