Wysłany: 2010-05-21, 19:33 01- Szczęśliwe jest życie kaleki
UWAGA
OGÓLNE
Termin na YT: Ok 15 czerwca
Programy: The sims 3 , Windows movie maker , Ivona [niestety ... ale będą zróżnicowane głosy]
Opis : Pewnego dnia Arnold Boczek zostaje przywalony cegłami znajdującymi się w piwnicy.
Zostaje przewieziony do szpitala w stanie krytycznym . Po tygodniu zostaje kaleką do końca życia , dostaje od opieki w pomocy pielęgniarkę.. którą ma być Halinka. Ferdkowi nie podoba się to że żona wraca na 1h do domu, postanawia też zostać kaleką.. rzucając się pod pociąg
marian dołącza do niego .
Simsów nie lubię. Ivona to zły wybór w każdej postaci. Ogólnie wolę coś bardziej realnego niż komputerowe kreacje. Ale poczekam do tego 15 czerwca i zobaczę, co z tego wyjdzie.
Grunt, żeby były podobne wnętrza i postaci, ew. czołówka. Sam kiedyś robiłem takie filmiki w The Sims 2 i przywiązywałem do tego dość dużą uwagę.
Bo niestety teraz powstaje tyle dennych przeróbek, które są zupełnie niezwiązane z prawdziwymi Kiepskimi.
Ja też mam w The Sims 3 stworzoną rodzinę, w której skład wchodzą Kiepscy, Paździochy i Boczek oraz zbudowaną kamienicę, w której mieszkają. Ale żeby robić całe odcinki? Trochę za dużo roboty... Najwyżej krótkie, minutowe scenki.