Wysłany: 2011-05-27, 05:54
Popieram poprzednika
No i gdyby zrobili to co Boczek im powiedział to już by wygrali.
Eh, w telewizji Państwa ''Kiepskich'' dzieją się naprawdę różne, dziwne, nieciekawe rzeczy.
Odcinek jako tako..., no i scenka jeszcze gdzie Ferdek wsadził łapę do kontaktu a babka ''Parzy'' .
Oceniam go na 6/10
Dobry choć bez rewelacji. Najlepszy był początek i pierwsza wizyta faceta od reklamy. Na plus też pomysł Waldka, prezentacja przez Boczka numeru z grabiami i ogłoszenie wyników telewizyjnego konkursu. To przebieranie się za murzynów i tańce były trochę dziwne ale i tak fajnie się oglądało. 7/10
_________________ Mam nadzieję, że nigdy nie doczekam 393 odcinka ŚWK.
Dla mnie odcinek na 9/10. Bardzo dobry, rozśmieszyło mnie gotowanie Edzia.
Znalazłem w tym odcinku nawet ciekawostkę, ponieważ przy scenie z porażeniem prądem, Ferdek trzymał w prawej ręce nóż z rączką z tworzywa sztucznego albo pomalowanego plastiku (widelec był w lewej ręce), ale właśnie ten nóż został wsadzony do gniazdka, więc pana Grabowskiego na pewno przy odgrywaniu tej sceny prąd nie poraził.
Odcinek świetny,10/10.
Na plus między innymi:
Babka jako panna młoda,
"O sole mio" Boczka i Paździocha,
"Jak chcesz żeby było śmiesznie to się powieś na żyrandolu kanalio " Babka,
Scena z próbą "ugotowania Edzia".
Wysłany: 2012-02-19, 16:35
Odcinek niezły strasznie śmieszny był. Dobra ta piosenka "ra-ma-ja", wszystkie żarty Kiepskiego by zdobyć kaskę i ten gościu co w programie w TV wygrał, co na grabie wpadł. 8/10
Genialny odcinek, od razu wystawiam ocenę 10.10, bo to jeden z moich ulubinych.
Każdy pomysł na film był fajny, poryczałam się ze śmiechy jak Ferdek Babkę instruował, jak ona ma grać i jak nią w ścianę walnął. Tekst Babki: "Jak chcesz żeby było śmiesznie, to się powieś na żyrandolu, kanalio" - powalił mnie do reszty. Scena z gotowaniem Edzia i jego wkręcaniem fenomenalna. Fajnie się też skończyło i ten Drozda, który prosił, żeby Kiepscy nie wysyłali już więcej filmów też był śmieszny
Nie no, poryczałam sie ze śmiechu.. xDDD
Szczególnie gdy była scena, w której Ferdek wnosił babke w sukni ślubnej do domu, po prostu popłakałam sie ze śmiechu. Jednym ze śmiesznych wątków był również ten, w którym wygrali Ci z tym filmikiem z grabiami, a w tle koleś powtarzał chyba ze 20 razy "Oj jak boli, oj jak boli, oj jak boli.." To było powalające.. Koleś z proszkiem do prania, który się pomylił i zamiast do Paździocha poszedł do Kiepskich również był kapitalny .. xDD
Odcinek był rewelacyjny, bardzo dużo pozytywnego humoru, śmiesznych scen i dialogów. Gra Ferdka, Babki i Waldka jest na najwyższym poziomie. Brawurowo. Odcinek jak dla mnie cud miód i orzeszki.
No i ten tekst:
"Jak chcesz żeby było śmiesznie to się powieś na żyrandolu kanalio! "
Hahahahaha
10/10
Ostatnio zmieniony przez Sheina 2012-04-03, 16:38, w całości zmieniany 2 razy
Wysłany: 2012-04-05, 00:25
Gościu z reklamy i przenoszenie przez próg panny młodej babki były śmieszne, reszta "szału nie robiła". Jak na pierwszy sezon to zdecydowanie jeden z gorszych. Ocena:7/10