Genialny odcinek
Fajnie się kłócili o to, która matka boska jest lepsza - Kiepska czy Paździochowa Lub ta scena na końcu, jak Boczek z kolegą na schodach (na klatce schodowej) prawie się bili o wino, które się wylało
Dziwne były te pierwsze odcinki.....niby śmieszne, ale no...początki były trudne...
_________________ "Nie ważnie ile razy upadniesz, ważniejsze ile razy się podniesiesz!"
http://rzut-karny.bloog.pl/ <Sport bez ściemy!
Felieton:"15 lat temu..."
Zapraszam:)
_________________ "Nie ważnie ile razy upadniesz, ważniejsze ile razy się podniesiesz!"
http://rzut-karny.bloog.pl/ <Sport bez ściemy!
Felieton:"15 lat temu..."
Zapraszam:)
[B]: Sam ksiądz jest grzyb!!
[Boczek]: (...)Cała podłoga zasrana!!!
Ogólnie były w docinku dobre teksty, był zabawny, lecz czegoś brakowało. Był to odcinek grany w innym stylu, niż te, które były nagrywane troszkę później. 7,5/10
Był to odcinek grany w innym stylu, niż te, które były nagrywane troszkę później.
I w mojej skromnej opinii tak powinno pozostać . Pewnie wielu się nie zgadza, ale jak dla mnie wtedy było po prostu żwawiej, weselej. No i Waldek nie był wtedy kompletną ciotą.
Co do samego odcinka, to sam pomysł i fabuła mocno takie sobie, ale jak zwykle w tym okresie fajne dialogi i sceny. Podsumowując - całkiem fajny odcinek.
ogólnie pomysł na temat odcinka świetny, bardzo "polski problem" ale, jak dla mnie mało śmieszne dialogi
kumpel Boczka pojawiła się też w odcinku 3 (kiepscy zboczeńcy) robi sztuczny tłum w chwili kiedy wszyscy mieszkańcy dobijają się do drzwi Kiepskich stoi po prawej str. Haliny
Jak dla mnie, to jeden z najlepszych odcinków serialu. Świetny był "wynalazek amerykański", czyli "przyrząd do nalewania herbaty, przy zajętości oburęcznej.
Do tego akcja z przypadkowym wykorzystaniem wynalazku, jako przyrządu do "polewania kapłana". Scena z kobietą z wąsem też świetna, szczególnie mina Halinki oraz dialog Boryska z kobietą:
B: Nalej Pan trochę ciepłem, trochę zimnej, tak pół na pół.
K: Jaki Pan? No jaki Pan?
B: Głośniej, ja nie słyszę.
Do tego jeszcze puszka z piwem EB w szafce.